Mesaj crunt pentru Mario Iorgulescu: „Vreau să sufere! Să se târască în faţa copilului meu”

Publicat: 30 dec. 2019, 10:15 Autor: Elena Life
Mesaj crunt pentru Mario Iorgulescu: Vreau să sufere! Să se târască în faţa copilului meu

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu, în care a murit Dani Vicol, a lăsat urme adânci în sufletul Patriciei Esmeralda, logodnica acestuia și mama unui băiețel de câteva luni. 

Rămasă fără partenerul ei, Patricia Esmeralda e nevoită să crească acum un băieţel de doar câteva luni de una singură. ”Ultimele trei luni? Au devenit zile și nopți îngrozitoare, nimic nu mai e cum a fost. Nu mai am familie, nu mai am nimic…”, a spus logodnica lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, pentru wowbiz.ro.

”La început, mă gândeam că moare și el (Mario Iorgulescu, n. red.)… Și asta îmi doream”, spune sărmana văduvă. Lucrurile s-au schimbat însă în ultimele trei luni. ”Sinceră să fiu, ar fi o pedeapsă prea mică să moară… A murit și gata, nu mai știi nimic. Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani. Când o avea copilul meu 24 de ani să vină și să se târască în fața lui, asta îmi doresc. Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el. (…) Probabil de aia nici nu a murit, Dumnezeu nu avea nevoie de un criminal”, spune femeia.

Mario Iorgulescu stă într-o clinică de la Milano, în timp ce victima sa, Daniel Vicol (24 de ani), tatăl a doi copii, a fost de mult înmormântat.

”După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la spitalul Elias. Nu ştia cine sunt. Mi-a spus că face şcoala de şoferi, dar îi este teamă să conducă în Bucureşti mai ales după accidentul provocat de Mario. Se gândea că ea putea fi victima lui Mario. Ştiţi ce mi-a spus? Că înainte ca Mario să fie scos din ţară, el era deja scos de la aparate, şi că asistentele nu se mai înţelegeau cu el!

Mario e scos de mult timp de la aparate, asta ştim sigur, şi ne revoltă informaţiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. De când a fost dus în Italia, am devenit pesimist, ştim ce manevre se încearcă. Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoţit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieşit din ţară, nu mai sunt sigur de dreptate. Este ridicol ce a spus procurorul general Licu, că nu are cum să scape”, a spus unchiul victimei lui Mario Iorgulescu cu ceva timp în urmă.

 

Publicat: 30 dec. 2019, 10:15 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă