Melania Trump, in pericol in avion. Aeronava s-a umplut de fum. Ce s-a intamplat VIDEO

Publicat: 17 Oct. 2018, 18:50 Vedete

Avionul în care se afla a trebuit să se întoarcă la baza Andrews miercuri după o „problemă tehnică” care a dus la prezenţa fumului în cabina pilotului.

Melania Trump, in pericol in avion.  Conform presei care a călătorit alături de prima doamnă a SUA, la aproximativ zece minute după decolare, reporterii au putut observa fum şi au simţit miros de ars. Ei au primit prosoape ude şi li s-a spus să le pună pe faţă în cazul în care mirosul devine prea puternic.

Avionul, un Boeing C-32A, a aterizat în siguranţă. Secretarul pentru Sănătate, Alex Azar, se afla de asemenea în avion. Nu a fost oferită deocamdată o explicaţie oficială în legătură cu ceea ce s-a întâmplat.

Melania Trump, in pericol in avion!


Stephanie Grisham, directorul de comunicare al Melaniei Trump, a declarat că incidentul a ţinut de „o problemă tehnică minoră. Totul este în regulă şi toată lumea este în siguranţă”.

Melania Trump se îndrepta spre spitalul universitar Thomas Jefferson din Philadelphia pentru a ţine un discurs despre sindromul abstinenţei neonatale. Ea va călători cu un alt avion miercuri seara.

Continuarea articolului »

Publicat: 17 Oct. 2018, 18:50 Vedete
Pe aceeași temă