Melania Trump, in pericol in avion. Aeronava s-a umplut de fum. Ce s-a intamplat VIDEO

Publicat: 17 oct. 2018, 18:50 Autor: D. C. Vedete

Avionul în care se afla a trebuit să se întoarcă la baza Andrews miercuri după o „problemă tehnică” care a dus la prezenţa fumului în cabina pilotului.

Melania Trump, in pericol in avion.  Conform presei care a călătorit alături de prima doamnă a SUA, la aproximativ zece minute după decolare, reporterii au putut observa fum şi au simţit miros de ars. Ei au primit prosoape ude şi li s-a spus să le pună pe faţă în cazul în care mirosul devine prea puternic.

Avionul, un Boeing C-32A, a aterizat în siguranţă. Secretarul pentru Sănătate, Alex Azar, se afla de asemenea în avion. Nu a fost oferită deocamdată o explicaţie oficială în legătură cu ceea ce s-a întâmplat.

Melania Trump, in pericol in avion!


Stephanie Grisham, directorul de comunicare al Melaniei Trump, a declarat că incidentul a ţinut de „o problemă tehnică minoră. Totul este în regulă şi toată lumea este în siguranţă”.

Melania Trump se îndrepta spre spitalul universitar Thomas Jefferson din Philadelphia pentru a ţine un discurs despre sindromul abstinenţei neonatale. Ea va călători cu un alt avion miercuri seara.

Melania Trump, hartuita!

Melania Trump respinge zvonurile privind infidelităţile lui Donald TrumpÎntr-un interviu acordat postului de televiziune ABC, difuzat integral vineri seară, Melania Trump nu a negat poveştile legate de infidelităţile soţului ei, însă a lăsat să se înţeleagă că nu le acordă prea mare atenţie.

Întrebată dacă îşi iubeşte soţul, Melania a răspuns: „Da, suntem bine. Sunt speculări ale presei, sunt bârfe. Nu întotdeauna e spus adevărul”.

Melania Trump respinge zvonurile privind infidelităţile lui Donald TrumpInterviul a fost acordat ABC News în Africa, unde Melania Trump a mers pentru a promova campania „Be Best”, care sporeşte gradul de conştientizare a agresiunii în mediul online.

„Aş putea spune că sunt cea mai hărţuită persoană din lume”, a declarat Melania în acest interviu. Presată de Llamas pe acest subiect, ea adăugat: „Una dintre cele mai hărţuite – dacă chiar vedeţi ce spune lumea despre mine”.

Publicat: 17 oct. 2018, 18:50 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă