Meghan Markle a concediat trei bone. De ce niciuna nu e suficient de buna pentru Archie

Publicat: 29 Jun. 2019, 15:46 Vedete

In decursul a 6 saptamani, ducesa de Sussex si sotul ei, Printul Harry, au concediat 3 bone. Nu sunt primii angajati dati afara de fosta actrita.

Meghan Markle a concediat trei bone in decursul a sase saptamani, informeaza thesun.co.uk. Nu sunt primii angajati care renunta sa munceasca pentru cuplul regal Sussex. Dar, de data aceasta, situatia este mai ingrijoratoare cum numarul angajatilor (3) este mare intr-un timp scurt (6 saptamani).

Surse din cadrul familiei regale sustin ca alegerea unei bone potrivite este o decizie personala. Este posibil ca Meghan Markle si Printul Harry sa caute o femeie care sa se potriveasca perfect cu ce voi ei, pentru Archie.

Meghan Markle a concediat trei bone

Oficialii de la Palatul Buckingham nu vor comenta informatia. Acestia sustin ca nu sunt implicati in angajarea oamenilor pentru cuplul Sussex. Cu toate astea, sursa sus citata a oferit cateva informatii pretioase:

„De cele mai multe ori sunt nevoi diferite in functie de etapa din viata copilului. Prima bona a fost una pe timp de noapte. Dar Meghan si Harry nu vor sa se grabeasca sau sa treaca prin riscuri. Vor sa ia decizia cea buna. Este ceva personal si poate depinde de nevoile bebelusului si ale parintilor”, sustine sursa pentru presa internationala.

Printul Philip i-a spus Printului Harry sa nu se casatoreasca cu Meghan Markle! De ce nu o voia in familia regala

De ce angajatii pleaca de langa Meghan Markle

Ducii de Sussex cauta o bona care sa ii insoteasca in turneul din Africa, in care vor pleca in toamna. Cei doi soti vor merge impreuna cu Archie in cadrul evenimentelor lor oficiale. In noiembrie 2018, asistenta personala a lui Meghan Markle si-a dat demisia, in lacrimi.

Botezul bebelusului regal. Ce reguli stricte va trebui sa respecte si Meghan Markle

La cateva saptamani, secretara privata a cuplului si-a dat demisia dupa 17 ani de munca in cadrul familiei regale. In ianuarie, garda de corp a lui Meghan Markle a demisionat dupa doar 6 luni de munca alaturi de ducesa. In ultimele saptamani, secretarele private Amy Pickerall si Heather Wong au demisionat si ele.

Meghan Markle, inselata de Printul Harry cu un model! Detalii socante au iesit la iveala despre amantlacul lui

Publicat: 29 Jun. 2019, 15:46 Vedete
Pe aceeași temă