Medicii i-au pus diagnosticul gresit si ruinat viata acestui barbat! I-au spus ca are epilepsie, cand el suferea de o afectiune banala

Publicat: 28 sept. 2018, 17:26 Autor: D. C. Life

Un barbat sustine ca si-a pierdut jobul si permisul de conducere din cauza medicilor.

Medicii i-au pus diagnosticul gresit si ruinat viata acestui barbat! Rod Puckey, de 63 de ani, a fost diagnosticat gresit. Din cauza doctorilor, barbatul s-a ales cu permisul suspendat pentru urmatoarele 6 luni. Medicii i-au spus ca are epilepsie, informeaza metro.co.uk.

Intamplarea a avut loc in luna martie si barbatul si-a pierdut jobul. Lucra ca livrator de materiale medicale in toata Europa. Cand sefii au auzit, l-au dat afara deoarece reprezenta un pericol daca avea un episod epileptic la volan.

Medicii i-au pus diagnosticul gresit si ruinat viata acestui barbat!

Medicii i-au pus diagnosticul gresit si ruinat viata acestui barbat!Barbatul a fost apoi la un al doilea medic pentru a mai cere o parere. Rod sustine ca a fost bolnav cateva zile, timp in care nu a condus deloc. Apoi i-a trecut si s-a simtit mai bine. „Am avut un caz sever de diaree. A fost greu sa ma duc la medici cum trebuia sa merg la toaleta la intervale mici de minute.

Medicii i-au pus diagnosticul gresit si ruinat viata acestui barbat!Le-am spus sefilor mei ca imi este rau, in cazul in care vor sa imi schimbe asigurarea de viata. Dar acestia au acceptat doar primul diagnostic, de epilepsie. Nu au vrut sa accepte si al doilea diagnostic, de diaree acuta”, a marturisit barbatul.

Medicii i-au pus diagnosticul gresit si ruinat viata acestui barbat!Acum autoritatile nu vor sa ii dea permisul inapoi desi medicii au recunoscut ca l-au diagnosticat gresit. Barbatul conduce in toata Europa de mai bine de 40 de ani. Aceasta e meseria pe care a practicat-o toata viata.

Publicat: 28 sept. 2018, 17:26 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă