Mărturisirile logodnicei lui Liviu Dragnea! Ce spune despre relația cu fostul lider politic

Publicat: 12 Sep. 2020, 11:31 Vedete

Logodnica lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 despre relația pe care o are cu fostul lider politic și cum s-au schimbat viețile acestora, după ce bărbatul a fost condamnat la închisoare.

În urmă cu un an și jumătate, Liviu Dragnea a primit condamnare din partea autorităților și a fost închis în spatele gratiilor. În tot acest timp, logodnica lui, Irina Tănase, a suspinat acasă, căci bărbatul pe care îl iubește nu este alături de ea. Așa cum a mărturisit și ea, fostul lider politic suferă de anumite afecțiuni medicale, dar a vorbit și despre căsătorie și dorința de a avea copii.

”Ne-au legat multe lucruri. Cred că cel mai mult ne-au legat momentele dificile. Cred că acestea au sudat cel mai mult relația. Noi ne înțelegem foarte bine, ne completăm. Evident că voi fi atacată pentru afirmațiile pe care le fac prin prisma diferenței de vârstă. Deja știm cu toții că există o diferență de vârstă și toată lumea o să comenteze asta. Nu am o problemă. Chimia care există între doi oameni nu poate fi explicată”, a mărturisit logodnica lui Liviu Dragnea.

Logodnica lui Liviu Dragnea: ”Da, ne vom căsători”

Irina mărturisește că a rămas alături de Liviu Dragnea pentru că îi poartă o dragoste imensă și pentru că fostul lider politic este nevinovat. De asemenea, susține că cei doi se vor căsători, discuția având loc chiar înainte ca el să fie condamnat. În plus, au vorbit și despre copii.

”Da, ne vom căsători. Am vorbit de asta și înainte de condamnare. Noi am discutat subiectul acesta și probabil că se va și întâmpla la un moment dat. Am vorbit și despre copii”, a mărturisit Irina.

După ce va fi eliberat, Irina are în gând planuri mari: ”Probabil primul lucru pe care îl vom face va fi să mergem acasă și să sărbătorim momentul împreună cu copiii. Nu pot să mă bucur de un weekend la munte sau la mare știind că el stă acolo și se chinuie. Și cu atât mai mult în această perioadă cu durerile pe care le are și uneori nici nu poate să vorbească”, potrivit Antena 3.

Publicat: 12 Sep. 2020, 11:31 Vedete
Pe aceeași temă