Irina Tănase, story ironic alături de mama sa: ”Mami, tata e mai mare decât Liviu Dragnea?”

Publicat: 05 Mar. 2020, 11:41 Vedete

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, și-a surprins fanii de pe Instragram cu un story care a devenit viral. Irina răspunde unor întrebări, alături de mama ei, într-o tentă mai mult decât ironică.

Iubita lui Dragnea și mama ei par să se amuze pe seama unor întrebări sau zvonuri privind relația tinerei de 26 de ani cu fostul lider PSD.

Irina Tănase, story ironic alături de mama sa

În primul instastory, Irina Tănase își întreabă mama dacă a fost șocată atunci când a aflat despre relația ei cu Dragnea. “Mami, ai fost șocată când ai aflat de relația mea cu Liviu Dragnea?”, își întreabă Irina mama, care răspunde: “Oh, daaa! Am rămas șocată până în ziua de azi”.

“Mami, Liviu este mai mare decât tata?”, continuă Irina șirul întrebărilor ironice. “Cu cel puțin 30 de ani. Cred că nici nu exista când te-a conceput”, răspunde femeia.

“Dacă mai aveți întrebări și surse din astea, mama e deschisă să vă răspundă”, își încheie Irina story-ul.

Liviu Dragnea și Irina Tănase se cunosc din vremea în care ea era studentă. În primă faza, profesional, ea i-a fost asistentă acestuia. Pe atunci, Liviu Dragnea conducea Ministerul Dezvoltării.

Irina Tănase este din Bucureşti. Ea a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Irina Tănase s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. Mai mult, a ajuns în atenția presei odată cu Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București. Atunci a avut loc în față, alături de femeile din PSD.

 

Publicat: 05 Mar. 2020, 11:41 Vedete
Pe aceeași temă