Marius Elisei și iubita, escapadă romantică! Unde a dus-o fostul soț al Oanei Roman pe Gabriela

Publicat: 30 oct. 2023, 11:22 Autor: Alina Nistor Vedete

Marius Elisei iubește din nou și este în culmea fericirii! După mai multe încercări de a-și salva relația cu Oana Roman, bărbatul pare să-și fi găsit liniștea în brațele Gabrielei. Cei doi formează un cuplu de la începutul lunii septembrie, iar recent au fost și în prima vacanță împreună.

S-au cunoscut pe 6 septembrie la o petrecere, prin prisma unor prieteni comuni, iar de atunci sunt de nedespărțit! Au planuri împreună, iar Marius Elisei o răsfață la maximum pe Gabriela. Așa că a decis să-i facă recent o surpriză! Și-au făcut bagajele și au dat fuga la munte, în Brașov, într-o escapadă romantică. Fostul soț al Oanei Roman și iubita lui au avut parte de adrenalină și distracție pe pista de bob.

Gabriela a filmat tot, iar în imaginile surprinse se poate observa că… dragostea plutește în aer!

Marius Elisei și iubita, escapadă romantică la munte (sursa FOTO: Instagram)

Cum s-au cunoscut Marius Elisei și Gabriela

În cadrul unui emisiuni TV, Marius Elisei a povestit că el și iubita lui s-au cunoscut prima oară 2003, prin prisma unui job. 20 de ani mai târziu, cei doi s-au revăzut la o petrecere și atunci s-au înfiripat primii fiori ai dragostei. Fostul soț al Oanei Roman are numai cuvinte de laudă la adresa Gabrielei, femeia pe care vrea cu orice preț să o protejeze.

Cei doi s-au mutat deja împreună, iar fiica lui Marius Elisei a cunoscut-o deja pe Gabriela.

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, știe de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical. Este foarte caldă, deși nu are copii. Iubește copiii. Chiar m-a bucurat ziua de duminică, pentru că s-a creat o legătură în trei. Atât eu, cât și ea am avut o viață tumultuoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi”, a declarat Marius Elisei la XNS.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 30 oct. 2023, 11:22 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×