Marius Elisei a provocat un scandal uriaș la petrecerea unei vedete: ”S-a luat de iubita unui afacerist…”

Publicat: 15 ian. 2021, 09:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Marius Elisei a provocat un scandal uriaș la petrecerea unei vedete: ”S-a luat de iubita unui afacerist...”

Detalii incredibile ies la iveală despre fostul cuplu format din Oana Roman și Marius Elisei. În urmă cu câteva luni, soțul vedetei ar fi provocat un scandal de proporții la o petrecere pe care Vica Blochina a organizat-o. Scandalul ar fi luat o întorsătură neașteptată, iar lucrurile nu s-au încheiat pașnic…

În urmă cu câteva luni, soțul vedetei a fost în centrul atenția la party-ul Vicăi Bloghina. Totul s-a întâmplat într-o locație din Snagov, acolo unde celebra blondă și-a invitat câțiva prieteni cu care să petreacă.

La scurt timp după miezul nopții Oana Roman s-ar fi retras în cameră, iar Marius ar fi rămas în continuare cu invitații.

Scandalul a început în momentul în care Marius s-a arătat interesat de o domnișoară care nu era singură la petrecere.

”S-a luat de iubita unui afacerist. Inițial bărbatul, care este extrem de liniștit, fiind un cunoscut constructor din București, a încercat să-l liniștească pe Marius. Soțul Oanei a fost extrem de agitat și l-a provocat pe acesta. A întrecut măsura și afaceristul l-a caftit. I-a jignit iubita,  cred că orice bărbat ar fi reacționat la fel. Nimeni nu și-a dorit ca la petrecerea Vicăi să iasă scandal, dar Marius Elisei a provocat totul.

S-a comportat extrem de ciudat cu toată lumea. A doua zi s-a certat cu Oana pentru că aceasta i-a reproșat că o face de rușine în oraș. N-ar fi primul incident de genul acesta pe care îl provoacă”, a povestit pentru CANCAN , un martor al evenimentelor.

Cum a început povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a început să fie cunoscută în spatial public în anul 2013, când cârcotașii nu prea credeau că legătura va fi una trainică, din cauza diferenței de vârstă. Marius Elisei este mai tânăr cu 11 ani decât Oana Roman, însă acest fapt nu i-a împiedicat să aibă o frumoasă poveste de dragoste din care să rezulte o păpușă de fată, potrivit Viva.ro.

Cei doi s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, unde Oana Roman a recunoscut că a făcut primul pas, cerându-i numărul de telefon celui care avea să-i devină soț. Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014.

 

Sursa foto Arhivă Ciao

Publicat: 15 ian. 2021, 09:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×