Marius Elisei a devenit șofer Uber! Câți bani câștigă lunar fostul soț al Oanei Roman

Publicat: 30 nov. 2023, 11:45 Autor: Alina Nistor Vedete

Schimbări radicale în viața lui Marius Elisei! După ce s-a despărțit definitiv de Oana Roman, și-a găsit liniștea în brațele Gabrielei. Iar, acum, și în plan profesional totul îi merge ca pe roate! Bărbatul a devenit șofer Uber!

Marius Elisei și-a luat viața în piept și s-a angajat! Fostul soț al Oanei Roman lucra odinioară ca șofer la o florărie din București unde se ocupa de livrarea comenzilor, iar acum a devenit șofer Uber! Și nu orice șofer! Marius Elisei are nivelul Gold, datorită serviciilor pe care le pune la dispoziția pasagerilor, ceea ce înseamnă că este de top.

Unul dintre clienții lui a dat din casă și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Marius Elisei. Bărbatul a fost respectuos, atent la traseu, iar mașina era extrem de curată. Cât despre venit, fostul soț al Oanei Roman câștigă destul de binișor. Suna lunară care îi intră în conturi poate ajunge și la 1.000 de euro. Programul și-l face singur și tot el decide ce curse face.

„Mare mi-a fost mirarea să văd cine e la volanul mașinii. Chiar ex-ul Oanei Roman despre care mi-am făcut o părere foarte bună. Un șofer echilibrat, foarte respectuos. Nu a vorbit în plus, așa cum se mai practică, a fost atent la drumul lui și doar atât, și am observat cât de curată era mașina. La final mi-a urat „O zi frumoasă”, a declarat un client pentru Click!

Marius Elisei, desființat de Oana Roman și de fani

Oana Roman s-a plâns internauților în ceea ce îl privește pe Marius Elisei. Vedeta susține că fostul ei soț nu se implică deloc în creșterea fetiței lor de când și-a făcut o nouă relație. După toată situația din ultima perioadă, Oana Roman a decis că Isa are nevoie de ajutor specializat. Motiv pentru care a dus-o la psiholog.

Pe de altă parte, Marius Elisei susține că afirmațiile făcute de fosta lui soție nu sunt adevărate. Bărbatul spune că o vizitează pe fiica lui ori de câte ori poate, o sună destul de des, însă fetiţa nu îi răspunde de fiecare dată: „Eu o văd pe Isa un weekend la două săptămâni. Eu o sun, câteodată răspunde, câteodată nu răspunde. Poate să fie și mai multe zile atunci când e vacanță. Ea face niște chestii acum ca să-și facă o comunitate așa pe Instagram cu persoanele care sunt despărțite, dar e treaba ei, pe mine nu mă privește. Eu încerc să fac tot posibilul să ne fie bine, și mie, și copilului și Gabrielei”, a spus el.

Marius Elisei a fost, însă, pus la zid de internauți după ultima fotografie postată pe rețelele de socializare cu noua iubită. Aceștia împărtășesc spusele Oanei Roman și cred cu tărie că bărbatul nu-și mai ia în serios rolul de părinte. Mai ales că fotografia a fost făcută în weekend, atunci când susținea că petrece timp cu fetița lui.

„Ai un copil de care nu îți pasă deloc. Ai uitat de copilul tău. Îmi provoci silă / Spui că vezi copilul în weekend, la două săptămâni..Ar trebui să rămâi tatăl fetiței oricum, să fii prezent în viața ei / Parcă ești un copil mic care și-a luat jucărie nouă, postezi într-una cu noua iubită, când știi situația cu fetița… Postezi fără să gândești prea mult / Cu Oana și fetița era altfel, păcat. Erați o familie/ Te rog sa te gândești la ISA!”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 30 nov. 2023, 11:45 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×