Mario Iorgulescu ar fi ”dispărut” din spitalul în care era internat! Ce s-a întâmplat cu fiul președintelui LPF, după ce a fost pus sub acuzare

Publicat: 07 Jan. 2020, 13:53 News

Au apărut noi informații în cazul lui Mario Iorgulescu, tânărul care a ucis un băiat de 25 de ani într-un accident rutier!

Mario Iorgulescu ar fi ”dispărut” subit din clinica în care era internat, după ce a făcut accident pe Șoseaua Chitilei la începutul lunii septembrie 2019.

Tânărul, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF, a fost pus, oficial, sub acuzare. Dar, după această veste nu tocmai bună, se pare că Mario ar fi ”dispărut” subit din clinica în care primea îngrijiri medicale. Un grup de jurnaliști români au încercat să îl găsească pe Mario Iorgulescu. În urmă cu două luni, el a fost transferat de la Spitalul Elias, cu avionul, la Clinica San Raffaele din Milano, scrie Antena 3.

Potrivit publicației de știri, Mario Iorgulescu ar fi fost externat pe ascuns din clinica în care se afla.

Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare

Fiul președintelui LPF, Mario Iorgulescu, a fost pus sub acuzare.

„Sunt trei variante: fie va fi audiat prin comisie rogatorie, fie procurorii români se duc acolo și îl audiază pe Mario Iorgulescu, evident, și dacă starea acestuia permite asta, sau se așteaptă ca Mario să se însănătoșească, să vină în România și să fie audiat aici”, a explicat reporterul Antena 3.

Ce s-a întâmplat în noaptea accidentului

În septembrie, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Mario Iorgulescu avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Național de Medicină Legală. Fiul președintelui LPF a rămas și fără permisul de conducere în urma accidentului.

Publicat: 07 Jan. 2020, 13:53 News
Pe aceeași temă