Maria Ciobanu, probleme de sanatate! A ajuns de urgenta la spital

Publicat: 04 ian. 2019, 11:05 Autor: D. C. News 3

Cantareata nu se simte deloc bine in ultima perioada. Artista are mari probleme si nu se poate deplasa cu avionul.

Maria Ciobanu are probleme de sanatate la inceputul lui 2019. Mama lui Ionut Dolanescu a acuzat o stare de rau. Fiul ei a chemat de urgenta ambulanta si cantareata a ajuns la spital. Medicii i-au pus mai multe interdictii. Una din ele este zburatul cu avionul din America in Romania.

Aceasta trebuie să evite, pe când posibil, repetarea accidentului vascular din vară, când și-a pierdut temporar memoria. Familia a decis sa o trateze in Los Angeles, America, unde locuieste fiica Mariei Ciobanu.

Maria Ciobanu, probleme de sanatate

Maria Ciobanu, probleme de sanatate! A ajuns de urgenta la spital„Maria Ciobanu este bolnava si, in ultimul an, starea sa de sănătate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stări acute de oboseala, dureri de cap și nu prea poate sa mai stea in picioare mai mult de 20 de minute! In plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie si palpitații.

Maria Ciobanu, probleme de sanatate! A ajuns de urgenta la spitalDe aceea, familia a preferat sa o trimită în America, la fiica sa, si la doctorul de la Los Angeles, care o tratează de un an si jumatate. In momentul in care a vazut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a făcut analizelele si i-a explicat ca nu mai are voie sa facă, timp de patru-cinci luni de acum înainte, niciun zbor cu avionul pana în tara, pentru ca situația in care se afla nu ii permite.

Maria Ciobanu, probleme de sanatate! A ajuns de urgenta la spitalMai rau, poate avea consecințe îngrozitoare, poate asemănătoare cu accidentul vascular din vara, atunci când si-a pierdut temporar memoria”, au transmis o prietenă a cântăreței, conform wowbiz.ro.

Publicat: 04 ian. 2019, 11:05 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×