Margherita de la Clejani, mesaj pentru Codin Maticiuc dupa ce a facut-o urata. Fata si-a luat revansa

Publicat: 19 nov. 2018, 09:45 Autor: D. C. Vedete

Saptamana trecuta a izbucnit un scandal mare intre lautarii de la Clejani si celebrul Codin Maticiuc.

Si totul dupa ce a vazut cateva imagini cu Margherita de la Clejani, la tv. In acel moment, Codin Maticiuc si-a pus un insta story in care o jignea pe fiica cea mare a lautarilor din Clejani. Acum, Margherita de la Clejani a trimis un mesaj pentru Codin Maticiuc dupa ce a facut-o urata.

Mesajul a fost primit de Codin Maticiuc dupa ce Viorica de la Clejani l-a jignit. Spre deosebire de mama ei, Margherita nu a pus la suflet. Fata doar i-a multumit si si-a vazut mai departe de treaba ei. Codin Maticiuc sustine ca a fost rusinat de bunul ei simt.

Margherita de la Clejani, mesaj pentru Codin Maticiuc

Scandalul dintre Codin Maticiuc si Viorica de la Clejani continua„Ca sa vedeți că sunt băiat corect până la capăt va postez aici și mesajul primit de la Margherita. Diametral opus de cele ale mamei sale, mesajul ei e genul ăla care te baga în pământ de rușine după ce tu ai scris niște mizerii (chiar dacă adevărate dar totuși niște mizerii care fac rău).

Așa că sunt corect și vă arăt și mesajul ei cu care m-a lovit efectiv. Păcat ca a venit o zi mai târziu, după ce ma terfelise mama dânsei. Dacă îl vedeam primul, doamna Viorica avea wild card de înjurat o săptămână de la mine că a crescut o fată foarte cool pe reacții”, a scris Codin pe contul de socializare.

Codin Maticiuc, injurat de Viorica de la Clejani

Margherita de la Clejani, mesaj pentru Codin MaticiucSpre deosebire de fiica ei, Viorica nu s-a putut abtine. Aceasta s-a simtit profund ranita cand Marga a fost jignita. I-a luat apararea fiicei sale si, intr-un puseu de nervi, l-a jignit grav pe Codin Maticiuc.

Acesta a facut-o urata pe Marga de la Clejani dupa ce a vazut-o la tv.  Vedeta a publicat pe contul de Instagram imagini cu tanara care a fost in India, cu emisiunea Asia Express de la Antena 1. Apoi a spus ca, desi s-a operat de cateva ori, tot urata este.

„Bai, am pus și eu un instastory story ieri despre Primavera asta. Mai pun acolo tot felul de prostii, voi îl stiti pe Codin asta de aici un pic mai serios. Am spus “un pic””

Publicat: 19 nov. 2018, 09:45 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×