Codin Maticiuc, in scandal cu Viorica de la Clejani. A jignit-o pe Margherita si acum se cearta grav

Publicat: 15 Nov. 2018, 18:16 Vedete

Scandal mare in showbiz dupa ce Codin Maticiuc a publicat un insta story in care si-a exprimat parerea despre Margherita de la Clejani.

Codin Maticiuc, in scandal cu Viorica de la Clejani dupa ce a facut-o urata pe Margherita. Vedeta a publicat pe contul de Instagram imagini cu tanara care a fost in India, cu emisiunea Asia Express de la Antena 1. Apoi a spus ca, desi s-a operat de cateva ori, tot urata este.

„Bai, am pus și eu un instastory story ieri despre Primavera asta. Mai pun acolo tot felul de prostii, voi îl stiti pe Codin asta de aici un pic mai serios. Am spus “un pic”!

Codin Maticiuc, in scandal cu Viorica de la Clejani

Codin Maticiuc, in scandal cu Viorica de la Clejani. A jignit-o pe Margherita si acum se cearta gravImediat a intrat Calzone, ma-sa lu’ Quatro Formaggi să-mi amintească ca urâtul sunt eu, nu prețioasa ei de Prosciutto-Funghi. Râdeți voi cu “funghi” dar chiar am auzit niște vorbe.

Acum ce zic eu: ma-sa clar avea dreptate, va și las mai jos ce i-am zis. Plus ca, na, i-am suparat copilul și ea e ma-sa. Dar cred ca și eu am dreptate cu ce ziceam. Așa ca, va rog rar, ca sa se vadă dacă am dreptate: share dacă ganditi ca mine”, a scris Codin Maticiuc pe contul sau oficial de Facebook.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Nov. 2018, 18:16 Vedete
Pe aceeași temă