Scandalul dintre Codin Maticiuc si Viorica de la Clejani continua

Publicat: 17 nov. 2018, 10:15 Autor: Simona Vedete

In urma cu doar 2 zile s-a iscat un scandal de zile mari din cauza unui Insta story postat de Codin Maticiuc cu privire la aspectul Margheritei de la Clejani.

Dupa ce Codin Maticiuc a postat poze cu Margherita care recent a fost in India, cu emisiunea Asia Express de la Antena 1 si si-a exprimat pararea sincera, si anume ca desi s-a operat de cateva ori, tot urata este, Viorica a sarit in apararea fiicei sale.

„Bai, am pus și eu un instastory story ieri despre Primavera asta. Mai pun acolo tot felul de prostii, voi îl stiti pe Codin asta de aici un pic mai serios. Am spus „un pic”!

Imediat a intrat Calzone, ma-sa lu’ Quatro Formaggi să-mi amintească ca urâtul sunt eu, nu prețioasa ei de Prosciutto-Funghi. Râdeți voi cu “funghi” dar chiar am auzit niște vorbe.

Acum ce zic eu: ma-sa clar avea dreptate, va și las mai jos ce i-am zis. Plus ca, na, i-am suparat copilul și ea e ma-sa. Dar cred ca și eu am dreptate cu ce ziceam. Așa ca, va rog rar, ca sa se vadă dacă am dreptate: share dacă ganditi ca mine”, a scris Codin Maticiuc pe contul sau de Facebook.

Insa drama nu s-a terminat aici, fiindca in cursul zilei de ieri Codin a vrut sa incheie acest circ, chiar cerandu-si scuze. Insa Viorica de la Clejani nu a primit prea bine scuzele, s a reactionat.

Scandalul dintre Codin Maticiuc si Viorica de la Clejani continua

Scandalul dintre Codin Maticiuc si Viorica de la Clejani continua

„Da, mi-am cerut scuze.

Recunosc ca îmi pare rău ca am făcut acel instastory despre domnișoara prosciutto-funghi. Nu ca n-as fi spus ce gândesc ci pentru ca cine pula mea sunt eu sa dau verdicte sau sa judec pe cineva. Eu care sunt urat cu spume și mic și grasut și semi-retard.

Și mai ales cine sunt eu sa fac rău cuiva?

Sa fac rău unei fete poate puțin nesigura pe ea sau (mai rău) unei mame total nevinovata dar vulnerabila la orice subiect legat de copiii ei. Mai ales eu care știu cât a suferit mama cand presa scria mizerii despre mine. Atât neadevărate cât și adevărate. Căci, da, ea suferea și la adevăruri pe care spera sa nu le afle nimeni.

Așa ca, doamna Viorica, încă o data va rog sa ma scuzați. Și dacă atunci când o sa ne vedem totuși nu o sa va puteți retine flegmele in gâtlej, măcar când le proiectați sa stiti ca se scriu cu “G”.” a spus Maticiuc.

Iar apoi a urmat replica Vioricai de la Clejani, dupa cum puteti vedea:

Scandalul dintre Codin Maticiuc si Viorica de la Clejani continua

Publicat: 17 nov. 2018, 10:15 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×