Mama Oanei Roman trece printr-o perioadă grea: ”Nu-și poate mișca o mână”

Publicat: 14 Mar. 2021, 16:49 Vedete

Mama Oanei Roman trece printr-o perioadă grea. După ce vedeta s-a despărțit de tatăl fetiței sale, acum a întâmpinat o altă problemă.

Starea de sănătate a Mioarei Roman, mama Oanei Roman, nu este foarte bună. Recent, vedeta a mărturisit la Antena Stars faptul că mama ei ar avea nevoie constant de ajutor, căci nu își poate mișca o mână. Fosta parteneră a de viață a lui Marius Elisei are grijă de cea care i-a dat viață.

„La 15:30 ajung cu mama la spital. I-am amânat un pic… Trebuia să fiu la 15:00, dar i-am sunat și am zis că o să întârzii. Mama nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură. Trebuie să mă duc să o aranjez, să o îmbrac, să o aranjez, să o iau, să o pun în mașină, să o dau jos din mașină, să intru cu ea acolo. La mine durează, e un proces destul de complicat cu mama. Dacă era femeia astăzi, o îmbrăca ea și o aranja, dar vine după 16:00 și trebuie să mă duc eu”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, oficial, în data de 15 februarie. Astăzi, vedeta a postat pe Instagram un videoclip prin care cei doi foști soți explică cum stă situația între ei, cine are custodia micuței Isabela și cum se vor înțelege de acum înainte.

”Am divorțat amiabil la notar. Dragii mei din respect față de voi comunitatea mea, am hotărât să vorbim aici. Împreună vă anunțăm că am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respectă și se sprijină reciproc. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, vă mulțumim pentru suport și înțelegere”, este mesajul care apare postat în dreptul videoclipului de pe Instagram.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 14 Mar. 2021, 16:49 Vedete
Pe aceeași temă