Mama-monstru care si-a torturat copilul de 5 ani, l-a infometat si il tinea intr-o debara sub scari si-a primit pedeapsa! Cati ani de puscarie va indura femeia?!

Publicat: 13 Dec. 2018, 10:34 Life

Cum poate o femeie sa faca asa ceva copilului ei? Detaliile cruzimii la care a fost supus baietelul de 5 ani te vor soca.

Mama-monstru si-a torturat copilul de 5 ani, l-a infometat si il tinea intr-o debara. Femeia risca sa-si petreaca tot restul vietii dupa gratii pentru tratamentul aplicat copilului ei care i-a socat pe anchetatori.

Doctorii l-au comparat pe baietelul de 5 ani salvat din casa mamei sale cu un supravietuitor al holocaustului. La varsta de 5 ani cantarea doar 15 kilograme si avea o multime de urme de violenta pe corp si era tinut in spatii intunecate si inchise.

Mama care i-a facut asta baietelului ei mai avea inca 7 copiii si din momentul in care a inceput ancheta a pierdut custodia tuturor copiilor si acum judecatorul a anuntat-o ca sentinta ei este de 28 de ani in inchisoare pentru rele tratamente aplicate minorului.

Ceea ce au descoperit anchetatorii dupa ce au fost alertati chiar de unul dintre copiii familiei a fost de-a dreptul socant.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Dec. 2018, 10:34 Life
Pe aceeași temă