Mama Luizei isi urla disperarea: „Traim de pe o zi pe alta. Dupa 4 luni de la disparitie noi nu stim daca este vie sau moarta!”

Publicat: 14 Aug. 2019, 15:00 Ciao.ro

Tot ce mai poate face femeia acum este sa se roaga ca fiica ei sa fie in viata desi sunt slabe sansele ca Luiza sa mai traiasca.

Mama Luizei: „La 4 luni de la disparitie noi nu stim daca este vie sau nu!” Astazi este o zi cu mult mai trista pentru familia Luizei, pentru ca astazi se implinesc fix 4 luni de zile de la rapirea ei, iar familia inca nu a primit niciun raspuns.

De atunci si pana acum mama fetei isi urla disperarea de fiecare data cand are ocazia si da vina pe autoritati ca nu au facut absolut nimic pentru a-i gasi fata. Luiza Melencu a disparut pe 14 Aprilie dupa ce a fost rapita de Gheorghe Dinca iar de atunci pana in prezent, desi Gheorghe Dinca este arestat, ei nu au un raspuns referitor la ce s-a intamplat cu fata lor. Mama fetei isi aminteste in fiecare zi ultimele lor clipe in care au vorbit si ce a simtit atunci cand a aflat ca fiica ei a disparut si ca nu a venit acasa.

„Nu mai am putere. Trăim de pe o zi pe alta. Nu ştim dacă Dumnezeu sau statul român ne vor ajuta să ne găsim copilul. Este foarte greu. Eu vorbeam cu ea zi de zi, chiar dacă eram plecată 5-6 luni pe an”, a spus mama fetei, pentru Mediafax.

Mama Luizei: „La 4 luni de la disparitie noi nu stim daca este vie sau nu!”

„Am două fete. Cea mare are 22 de ani şi este căsătorită. În ultimii 12 ani am muncit pentru Luiza. Acum plecasem două luni ca să am bani să îi dau pentru şcoala de şoferi şi să îi iau maşină. Ea îşi dorea să urmeze şi nişte cursuri de make-up. Era foarte pasionată de machiaj, de unghii. Totul s-a spulberat”, a mai spus Monica Melencu.

„Parcă am simţit că se întâmplă ceva rău cu ea în ziua respectivă. Când a plecat a pus-o mama mea la ocazie, la cineva cunoscut. Luiza s-a întâlnit cu Gheorghe Dincă la întoarcere. Am şi zis: mami, să ai grijă la cine te urci în maşină. Şi ea mi-a spus: mami, ştii cât de mult te iubesc şi nu vreau să te supăr. Ea când a ajuns în Caracal, parcă ar fi presimţit că va fi ceva. De obicei nu vorbea cu tatăl ei. Era mai mămoasă. Atunci l-a sunat pe soţul meu, care era în Italia, şi i-a spus că nu a reuşit să scoată banii” a povestit ea ultimele clipe ale fetei sale.

„După patru luni de la dispariţia Luizei, noi nu ştim dacă este vie sau moartă. Eu sper să fie în viaţă. Aştept însă ca statul român să ne trimită un răspuns oficial. Nu avem informaţii despre nici o pistă din anchetă. Doar avocatul ne ţine la curent cu ce se întâmplă. Noi vrem să aflăm ce se întâmplă cu fata mea. Nu am cerut niciodată bani pentru nimic, aşa cum am auzit că vreau bani de la statul român. Aştept ca statul român să afle ce s-a întâmplat cu copilul meu”, a mai spus Monica Melencu.

Publicat: 14 Aug. 2019, 15:00 Ciao.ro
Pe aceeași temă