Malformatia rara a acestui bebelus! S-a nascut fara anus. Cum este silit sa isi faca nevoile bietul sufletel

Publicat: 18 dec. 2017, 18:12 Autor: madalina m. Life

Un bebelus din China a venit pe lume fara toate partile anatomice, desi nu prezenta semne de malformatie atunci cand mama sa l-a nascut.

Insa, un control amanuntit al medicilor a scos la iveala ca micutul sufera de o boala grava, din cauza careia nu poate creste la fel ca un copil normal.

Familia in care s-a nascut acesta e foarte saraca, parintii lui fiind originari din satul Chuandi, localizat in nordul Chinei. Tocmai din acest motiv credeau ca baietelul va muri, pentru ca nu ar fi avut bani sa il opereze.

Acest bebelus s-a nascut cu o malformatie rara

Pe nume Guo Enze, acest bebelus s-a nascut fara anus, iar din cauza acestei malformatii nu poate defeca si traieste constant momente de chin.

In clipa in care a venit pe lume, micutul avea 2.5 kilograme, dar din cauza problemei grave de sanatate a inceput sa slabeasca foarte mult. Dupa trei luni de viata acesta cantarea doar 2.4 kilograme, in loc sa creasca in greutate, asa cum ar fi trebuit.

Disperati, parintii nici nu il puteau hrani foarte mult, nici des, pentru ca micutul nu putea defeca normal, facandu-si nevoile prin penis.

Acest bebelus s-a nascut cu o malformatie rara

Cazul acestui bebelus a facut inconjurul lumii, iar foarte multi oameni au donat sume importante de bani pentru ca acesta sa fie salvat. El a trecut cu bine peste una din cele trei operatii pe care trebuia sa le suporte inca de la o varsta foarte frageda.

Ultima interventie chirurgicala s-ar fi putut face abia cand respectivul bebelus ar fi implinit un an, dupa cum au fost de parere medicii, altfel viata micutului ar fi fost pusa si mai mult in pericol.

Totodata, Guo Enze s-a nascut fara anus si din cauza faptului ca mama lui sufera de un handicap fizic, spun specialistii, avand si o „mostenire” genetica de diverse boli in familie. Mai mult, micutul a venit pe lume prematur, cu cateva saptamani inainte de termen.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 18 dec. 2017, 18:12 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă