Mâinile l-au dat de gol pe complicele lui Dincă! Detalii șocante despre Fane boschetarul, bărbatul care a abuzat-o pe Luiza

Publicat: 28 Nov. 2019, 09:10 News

Autorităţile au făcut încă o arestare în ceea ce priveşte tragedia de la Caracal. Ştefan Risipiteanu, cunoscut drept Fane, un bărbat care îl ajuta pe Dincă la treburi în gospodărie, a fost arestat ieri seară fiind acuzat de procurorii Diicot că a violat-o pe Luiza Melencu, după ce aceasta a fost răpită de Gheorghe Dincă.

Procurorul şef al DIICOT, Giorgiana Hosu, a anunţat miercuri că încă un bărbat a fost reţinut de procurori în dosarul privind fetele dispărute în Caracal. Bărbatul a participat la anchetele de la casa lui Gheorghe Dincă, însă a negat cu vehemenţă că „prietenul său” ar fi adus vreodată fete acasă sau că s-ar fi comportat ciudat, potrivit România TV.

Bărbatul reţinut în data de 27 noiembrie în dosarul Caracal are 46 ani şi făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă.

„În fapt, la data de 14.04.2019, în jurul orelor 12.00, după ce inculpatul DINCĂ GHEORGHE a răpit-o, prin constrângerea cu acte de violenţă, pe victima MELENCU MIHAELA LUIZA, ce aştepta „la ocazie” pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, a transportat-o la domiciliul său, în scopul exploatării sexuale în interes personal şi în aceste împrejurări a fost surprins de către inculpatul reţinut astăzi. Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului, unde a observat victima sechestrată în autoturism.
Precizez că inculpatul făcea parte din anturajul inculpatului DINCĂ GHEORGHE şi era folosit de către acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie.
La explicațiile oferite de către inculpatul DINCĂ GHEORGHE în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu MELENCU MIHAELA LUIZA.
În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a fost de acord. Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul DINCĂ GHEORGHE, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate”, a anunţat DIICOT.

Publicat: 28 Nov. 2019, 09:10 News
Pe aceeași temă