Mai e liniște în vreun trib la Survivor România? Andrei Neagu e de părere că ”toți joacă o falsitate continuă”

Publicat: 21 mart. 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete
Mai e liniște în vreun trib la Survivor România? Andrei Neagu e de părere că ”toți joacă o falsitate continuă”

Andrei Neagu comentarii Survivor România. După ce luni seara Survivor România a arătat că problemele continuă pentru Faimoși, aceștia reușind să câștige Jocul de Captivitate, dar pierzând șansa de a avea Imunitatea, se pare că în ambele triburi s-a așternut… conflictul!

Faimoșii au pierdut iar imunitatea, dar nu cred că ăsta este lucrul care mă face să comentez, ci faptul că Alin este captiv și a urmărit tot acest show din exterior, iar grimasele și privirile lui nu prea l-au fericit, nu prea l-au ajutat că era destul de trist că au câștigat Războinicii că asta înseamnă că el pare că nu mai este leul junglei, șeful haitei sau mai știu eu ce”, spune Andrei Neagu.

Fostul Războinic nu putea să nu aibă în vedere această nouă reacție a echipei albastre care dă semne clare că nu ar vrea să-l mai aducă pe luptătorul MMA înapoi alături de ei. ”Și se pare că este o răsturnare de situație cu Moromete care se întoarce, totuși, împotriva lui Alin, dar nu știu dacă se întoarce, ci oarecum se simte, mai degrabă, eliberată că poate să zică niște lucruri și că în momentul în care ajunge în camp, nu mai trebuie să-i dea explicații lui Alin. Cred că asta îi face pe toți să fie puțin mai liniștiți pentru că omul cere foarte multe explicații, deși nu ar trebui să primești. Nimeni nu te pune, în Survivor, să dai explicații unui om pentru ceva ce faci”, adaugă Neagu.

Mai e liniște în vreun trib la Survivor România?

Tot fostul concurent a ținut să analizeze și începutul episodului din această seară în care fetele din tribul albastru par decise că locul lui Alin este acasă și nici măcar în echipa adversă, cu atât mai puțin a lor: ”Circ și groază. Nu știu ce să zic, Alexandra Ciomag oricum are strategie în continuare, îi creștea stima de sine în momentul în care Alin îi spunea ceva de bine. În același timp, văd că Porkolab parcă zici că aude pentru prima dată niște lucruri. Mi se pare că toți joacă o falsitate continuă, dar, na, ăsta este jocul.

Krișan vrea să profite din această situație, ca fiind el persoana bună și acest sfânt al competiției. Lucianna nu știe ce se întâmplă încă cu ea. Nu știu, energia asta mie nu-mi miroase a bine, din tot ce se întâmplă aici, dar, ce-i drept, cu siguranță, îl vor recupera pe Alin și se va întoarce cu „scoate milităria din pod”, pentru că nu o să accepte el să fie pus pe un loc secund. O să-și scoată testosteronul și o să împroște cu el peste tot”.

Andrei Neagu e de părere că ”toți joacă o falsitate continuă”

Evident, Neagu a urmărit și modul în care Alin se descurcă în tribul advers, acolo unde continuă să fie Captiv și în această ediție: ”mi se pare și foarte interesantă și integrarea lui Alin la Faimoși, pentru că dacă este să mă iau doar după imaginile din show, Alin zici că face parte din echipa Faimoșilor că acum stau la dezbateri interne. E ceva care este foarte putred acolo, la mijloc. Iar șocul pe care-l arată Alin cum că Andreea Moromete s-a întors împotriva lui și nu înțelege de ce că ei au fost și în pădure împreună.

Mă rog, nu prea stă el bine pe cuvinte, însă, ideea este că e destul de șocat de ce se întâmplă. Oare o fi un șoc din ăsta doar de imagine, ca să-și mai atragă niște suporteri?! Dar ca să merg pe magia jocului, sunt tare curios dacă Alin ar ajunge în tribul Faimoșilor, ce s-ar întâmpla, dar aș vrea și mai tare să văd cum ar fi ca Alin să nu mai fie acolo și să fie la Faimoși sau, de ce nu, să plece acasă”.

O altă discuție interesantă în această seară

O altă discuție interesantă în această seară a fost cea din tribul Faimoșilor, când aceștia nu și-au găsit deloc liniștea, iar Remus a devenit subiectul central. Despre aceasta, Andrei Neagu spune. ”Și, acum, trebuie să-l târâm puțin în groapă pe Remus. Toți băieții împotriva lui, să pot să iau cum a zis Remus: „această groapă în care se scuipă”. Mi se pare foarte amuzant faptul că Remus îl face pe Iftimoaie „copil neasumat”. Mi se pare foarte tare și ironizarea asta cu: „Ionuț Eftimoaie”.

Cred că îi știm numele cu toții, cred că aici este puțină răutate și Iftimoaie care chiar are o imagine bună, dar ascunde lucruri, și își dorește să fie în competiție în continuare, a dat-o, sincer, foarte drăguț zicând că nu crede că aceste cuvinte sunt spuse din suflet, ci doar pentru cameră, ca să poate să-l impresioneze acasă. Adică o urmă de bunătate, văd. Și mă bucur tare că, totuși, conștientizează că este un show și că lucrurile poate nu sunt chiar 100% accurate în ceea ce se întâmplă între ei și că acasă poate chiar se vor înțelege bine”.

Discuțiile din triburi

Mai departe de discuțiile din triburi, seara a continuat, după cum spune și Neagu cu: ”un joc de recompensă cu o miză nu că extrem de mare, senzațional de mare. Să mergi în Santo Domingo într-o frumusețe de zonă unde să te simți bine, să te simți reintegrat în lume, să te bucuri, să mănânci, să vezi oameni… cu o probă de încredere. Practic ochii tăi sunt colegii tăi din echipă, iar ei încă nu au încredere unul în celălalt și o să văd chestia asta imediat și să văd cine, ce si cum o să poată să direcționeze bine oamenii”.

La Faimoși a apărut și un conflict totalmente nou

În timpul jocului, la Faimoși a apărut și un conflict totalmente nou, între Ștefania și Kamara. Despre acesta, Andrei Neagu a ținut să precizeze. ”Ștefania cauzează o ceartă mare pentru că ea oricum nu are încredere în ceilalți, clar. Kamara, într-adevăr, poate nu a explicat 100% bine, poate au fost câteva mici șicane pe care ea nu le-a înțeles – și nu zic șicane, ci faptul că a încurcat-o la anumite lucruri, dar nici ea nu a stat să asculte. Zice omul: „fă dreapta, mergi în față, jos minge, dă-i cu piciorul” – cred că e și dorința de a fi acel gen.. știi cum sunt persoanele alea care încearcă să trișeze în propria-și echipă pentru a putea să creeze certuri? Cred că asta se întâmplă și acum”.

În încheiere, Andrei a simțit nevoia să mai adauge ceva despre fostul lui coleg, actualul captiv din tribul Faimoșilor: ”Alin îi ia în brațe, îi pupă pe toți cei de la Faimoși, să se distreze, să se simtă bine, nu doar de fațadă. Chiar nu mi se pare că a fost o strategie cum a fost la Remus, să afle lucruri. Alin chiar nu-și dorește să afle lucruri. Alin își dorește să fie faimos”.

Ce se va întâmpla pe mai departe, rămâne de văzut mâine seară, de la 20:30, pe PRO TV.

Publicat: 21 mart. 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×