Loredana Groza, despre cum ține flacăra unei căsnicii de peste 22 ani aprinsă: ”Secretul e să nu…”

Publicat: 25 Sep. 2020, 11:00 Vedete

Loredana Groza este fără îndoială una dintre cele mai apreciate voci din România. Frumoasa blondină este împlinită din toate punctele de vedere atât pe plan profesional cât și pe cel personal.  Recent, frumoasa artistă a dezvăluit care este secretul său pentru o căsnicie fericită.

Artista și soțul său au căsnicie de peste 22 de ani. Vedeta a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre omul care o face fericită și care a susținut-o în tot acest timp.

Loredana Groza, secretul unei căsnicii fericite

Loredana Groza a declarat că cel mai important este ca partenerul să nu fie gelos, iar încrederea este încă un aspect important într-o relație.

În plus, cântăreața a explicat că atât ea cât și soțul său lucrează în showbiz și astfel își înțeleg mult mai bine problemele, discută și rezolvă imediat.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a declarat Loredana pentru viva.ro.

Cine este soțul Loredanei Groza

Artista și soțul său și-au unit destinele chiar în ziua în care Loredana împlinea 28 de ani, pe 10 iunie 1998.

În același an, pe 14 iulie, Loredana a născut-o pe Elena. Tânăra, care anul acesta va împlini 22 de ani, este singurul copil al soților Boncea.

Nu doar Loredana are o carieră de succes. Și soțul ei, Andrei, are cu ce să se mândrească. Acesta este producător de film și și-a trecut în CV câteva producții de succes. ”Garcea și oltenii”, Supraviețuitorul” sau ”Fire and Ice: Cronica Dragonilor” sunt doar câteva dintre filmele la care a lucrat Andrei Boncea.

În plus, bărbatul s-a ocupat și de producția unor filme străine care s-au făcut în țara noastră, printre care ”Amen”, ”Callas Forever”, ”Modigliani” sau ”Joyeux Noel”. Deși este un producător de succes, Andrei Boncea nu apare des în presă și nici la televizor.

”De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri”a dezvăluit Loredana despre soțul ei.

Publicat: 25 Sep. 2020, 11:00 Vedete
Pe aceeași temă