Loredana Groza a pierdut cea mai dragă ființă: „Mă rog pentru suflețelul tău”

Publicat: 15 sept. 2022, 14:14 Autor: Camelia Vedete

Loredana Groza a pierdut cea mai dragă ființă. Loredana Groza a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare. Se pare că artista a pierdut o ființă dragă, pe care o iubea foarte mult.

Loredana Groza a scris un mesaj în care își striga durerea pentru cățelușa ei. Se pare că cea care i-a fost alături 15 ani s-a stins din viață.

Loredana Groza a pierdut cea mai dragă ființă

„În dimineata asta am pierdut-o pe Laira, cainele meu iubit… Aproape 15 ani de devotament, loialitate, dragoste neconditionata.. Calitati pe care putini oameni le mai au in zilele noastre.. Mi-a aratat dragoste in fiecare clipa, oricand era in preajma mea.. Laira a fost o mama incredibila, punand-o pe Nichita, fata ei si unicul pui intotdeauna inaintea ei.. Acum Nichi a ramas de una singura.. dar inca o mai cauta sa se joace cu ea.. Laira n-a fost un animal de companie a fost parte din familie. A fost mai mult decat un caine, avea sentimente de fiinta umana!! A fost o Regina.. My Queen Laira Sper sa te intalnesc din nou.. nu stiu unde, nu stiu cand… Ma rog pentru sufletelul tau sa se odihneasca in pace Poate nu e o coincidenta ca ai plecat dintre noi intr-o zi sfanta, de Ziua Crucii Drum bun sa ai spre Paradisul Cateilor!

O sa ne fie asa dor .. e tare greu sa-ti spun La Revedere Laira..

Dragoste eterna.”, a fost mesajul trist postat de Loredana Groza.

Astfel, Loredana Groza trece prin momente extrem de dificile, după ce una dintre cele mai dragi ființe din viața ei a trecut în neființă. După aproape 15 ani de devotament, loialitate și dragoste necondiționată, așa cum spune chiar vedeta, Laira, cățelușa ei, s-a stins din viață.

Cum arată mama Loredanei Groza la 77 de ani! Cât de bine seamănă cele două

Cum arată mama Loredanei Groza. Loredana Groza și-a sărbătorit mama. Femeia care i-a dat viață a împlinit 77 de ani și arată extraordinar de bine. Artista a postat câteva fotografii de la ziua mamei ei.

Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio prezentare. O știe o țară întreagă, dar puțini sunt cei care știu cum arată mama vedete. Loredana a fost destul de discretă atunci când a venit vorba despre familia sa. În urmă cu ceva timp, vedeta a făcut publică o fotografie în care apare alături de cea care i-a dat viață. Vezi fotografiile aici.

Publicat: 15 sept. 2022, 14:14 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă