E adevărat! Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea, după 23 de ani de căsnicie

Publicat: 27 mart. 2023, 12:15 Autor: Camelia Vedete

E adevărat! Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea, după 23 de ani de căsnicie.

După mai bine de un an de zile de speculații, acum a venit confirmarea că Loredana Groza și Andrei Boncea, tatăl fetei sale, s-au despărțit după un mariaj de 23 de ani.

Loredana Groza și Andrei Boncea nu au mai apărut împreună de o lungă perioadă de timp, de aici și zvonurile despre divorțul lor. Ei erau căsătoriți din anul 1998 și au împreună o fiică, pe Elena Boncea.

Speculațiile au apărut de multă vreme, însă Loredana Groza nu a făcut deloc declarații pe marginea acestui subiect. A păstrat tăcerea chiar și acum, însă Vasile Groza, tatăl ei, a dat-o de gol cu privire la separarea de soț.

Vasile Groza a declarat pentru Cancan că fiica sa și fostul soț au o relație normală și că personal nici el, nici artista nu-s interesați unde s-a mutat acesta. „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil’, a spus acesta.

A apărut o nouă poză cu Loredana Groza care întărește zvonul că ar fi divorțat!

După ce s-a vehiculat de mai multe ori că Loredana Groza nu ar mai fi într-o căsnicie cu Andrei Boncea, iată că artista alimentează din nou speculațiile. Și asta pentru că, de Paște anul trecut, din peisaj a lipsit (cel puțin din poze) și partenerul ei oficial. 

Toată lumea știe că Paștele reprezintă pentru români una dintre cele mai importante sărbători din an, iar ea este petrecută, de obicei, în familie. La fel s-a întâmplat și în cazul Loredanei Groza, care a vrut să-i aibă alături pe cei dragi, inclusiv în noaptea de Înviere.

Ea a mers să ia Lumină alături de fiica ei, Elena Boncea, dar și de fratele artistei, Cristi Groza, plus nepoți. Un singur personaj important a lipsit din pozele ei, și-anume Andrei Boncea, soțul solistei.

Cei doi nu au mai fost văzuți împreună de mai mulți ani, și s-a zvonit chiar că ar fi divorțați din 2019. Niciunul dintre ei nu a vrut să comenteze vreodată pe acest subiect. Deși, indicii au existat suficiente. Pe lângă stilul nonconformist pe care l-a adoptat în ultimii doi ani, artista a fost văzută călătorind doar alături de prieteni, nicidecum de soț.

Cum arată mama Loredanei Groza la 77 de ani!

În luna august 2022, Loredana Groza a făcut publică o imagine în care apare alături de tatăl ei. Acum, vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de mama ei. Iar în descrierea postării a scris un mesaj emoționant.

„La Mulți Ani Mama!!! 77 de ani pe 7 septembrie!!! Să fie cu noroc și sănătate!! Ai fost și rămâi învățătoarea mea! N-ai încetat să mă inspiri și să-mi arăți ce e bun și ce cale să urmez în viață! În poză asta suntem în ograda bunicilor mei, la Cabesti, unde am copilărit. Și am învățat ce înseamnă muncă de mică! Îți mulțumesc Mama! Te iubesc -Lori”, a scris Loredana Groza în dreptul unei imagini în care își îmbrățișează mama.

Loredana Groza. Fotografia a fost apreciată de fanii Loredanei Groza, care au observat rapid faptul că vedeta și mama ei seamănă foarte bine. Vezi fotografia aici.

Publicat: 27 mart. 2023, 12:15 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă