Cum arată mama Loredanei Groza la 78 de ani! Ce mesaj i-a transmis artista: „Ai fost și rămâi învățătoarea mea”

Publicat: 20 feb. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cum arată mama Loredanei Groza. Loredana Groza și-a sărbătorit mama. Femeia care i-a dat viață a împlinit 78 de ani și arată extraordinar de bine. Artista a postat câteva fotografii de la ziua mamei ei.

Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio prezentare. O știe o țară întreagă, dar puțini sunt cei care știu cum arată mama vedete. Loredana a fost destul de discretă atunci când a venit vorba despre familia sa. În urmă cu ceva timp, vedeta a făcut publică o fotografie în care apare alături de cea care i-a dat viață.

Cum arată mama Loredanei Groza. Femeia a împlinit 78 de ani

În urmă cu o lună, Loredana Groza a făcut publică o imagine în care apare alături de tatăl ei. Acum, vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de mama ei, iar în descrierea postării a scris un mesaj emoționant.

„La Mulți Ani Mama!!! Să fie cu noroc și sănătate!! Ai fost și rămâi învățătoarea mea! N-ai încetat să mă inspiri și să-mi arăți ce e bun și ce cale să urmez în viață! În poză asta suntem în ograda bunicilor mei, la Cabesti, unde am copilărit și am învățat ce înseamnă muncă de mică! Îți mulțumesc Mama! Te iubesc -Lori”, a scris Loredana Groza în dreptul unei imagini în care își îmbrățișează mama, atunci când aceasta a împlinit 77 de ani, în 2022.

Fotografia a fost apreciată de fanii Loredanei Groza, care au observat rapid faptul că vedeta și mama ei seamănă foarte bine.

Publicat: 20 feb. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă