Loredana Groza, cu lenjeria intimă la vedere! A lăsat să se vadă mai mult decât intenționa

Publicat: 11 nov. 2019, 15:24 Autor: Simona News 3

Weekend-ul trecut, Loredana Groza a oferit un show de zile mari în cadrul unui eveniment unde a concertat.

Loredana Groza, cu lenjeria intimă la vedere! În ultimul timp, aparițiile vedetei sunt din ce în ce mai provocatoare și mai sexy, și nici de data aceasta nu a fost mai prejos.

După ce a apărut în platoul emisiunii matinale de la Antena 1, cu amplul decolteu la vedere, de data aceasta artista a arătat lenjeria intimă tuturor celor prezenți.

Loredana Groza, cu lenjeria intimă la vedere

Loredana Groza, cu lenjeria intimă la vedere

Loredana a ales în ultimul timp rochii foarte decoltate, iar acum a optat pentru o rochie atât cu decolteu, cât și cu despicătură care i-a lăsat lasă la vedere lenjeria intimă de culaore neagră.

În urmă cu doar două săptămâni, la o gală caritabilă, vedeta a ieșit în evidență cu un decolteu în care sânii ei au putut fi admirați în toată splendoarea.

Loredana Groza s-a pozat într-o ipostază de infarct

În vârstă de 49 de ani, Loredana Groza și-a lăsat fără cuvinte apropiații și fanii! Și asta după ce îndrăgita cântăreață a făcut publică o fotografie în care apare într-o ipostază de infarct. După cum puteți vedea în poza de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, vedeta s-a pozat în oglindă în timp ce purta lenjerie intimă sexy și avea ridicat puloverul ridicat astfel încât să i se vadă atât abdomenul tonifiat, cât și sânii.

Loredana Groza pune accent pe decolteu în ultima vreme. După „Gala din inimă pentru viitor”, din urmă cu două săptămâni, la care a făcut furori într-o rochie neagră cu vedere la sâni, artista mai punctează o apariţie de infarct. Este vorba despre cea de la filmările „Dependenţa mea”, cel mai nou clip al ei în care a purtat o ţinută formată dintr-un corset extrem de decolat cu mâneci din dantelă şi plasă în partea de jos.

„Muzica creează dependență. Mă bucur că am colaborat cu Voltaj și că putem să împărtășim o poveste despre iubire și ale ei taine. Lăsați-vă purtați de ea și iubiți necondiționat în continuare. Love, Loredana”, spunea artista în urmă cu doar câteva zile când şi-a anunţat colaborarea cu trupa Voltaj.

Publicat: 11 nov. 2019, 15:24 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă