Ce s-a întâmplat cu fața Loredanei Groza? Soțul ei a scos-o din minți pentru că a filmat-o nemachiată

Publicat: 11 nov. 2019, 11:56 Autor: Maria Apostol Vedete

Aparițiile ei tot mai controversate scot la lumină ”o altă față” a Loredanei Groza. Este clar că artista a prins mai mult curaj în a-și scoate exploata calitățile, însă un lucru nu poate fi trecut cu vederea, și-anume chipul ei, care a trecut printr-o schimbare aproape radicală de-a lungul timpului. 

Chiar dacă meseria ei presupune multe sacrificii și timp mult petrecut departe de casă, căsnicia Loredanei Groza este probabil cea mai longevivă din această industrie, unde divorțurile sunt la ordinea zilei.

Artista este căsătorită încă din anul 1998 cu Andrei Boncea. Chiar în același an, cântăreața a născut și fetiță. Chiar dacă din punct de vedere artistic, Loredana a fost mereu deschisă cu fanii ei, când a fost vorba despre viața sa personală, cântăreața a preferat să rămână discretă.

Andrei Boncea este un producător român de film, care se poate mândri că are în palmares producţii cinematografice de succes precum „Supravieţuitorul’, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor” şi „Garcea şi oltenii’.

Mai mult decât atât, Andrei Boncea a participat, în calitate de producător, la numeroase producții internaționale realizate în România, printre care „Amen’, în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever’, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani’ în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël’, în regia lui Christian Carion, nominalizat la Oscar pentru film străin în 2006, conform libertatea.ro.

În plus, el a produs filme românești precum „Furia’ și „California Dreamin”, în regia lui Cristian Nemescu, precum și seriale de televiziune pentru canalele românești Pro TV și Acasă TV.

Cum arată Loredana Groza fără machiaj

CIAO.RO vă prezintă imagini exclusive, de arhivă, cu Boncea și Loredana, în timpul unei filmări ad-hoc pe care producătorul o făcea în timp ce ieșeau din casă. Soția lui era protagonista filmării, însă acest lucru nu i-a surâs deloc, ba chiar părea chiar deranjată de faptul că soțul ei o filmează, mai ales că era nemachiată!

Fața Loredanei de-atunci nu seamănă nici pe departe cu ce vedem acum: un chip luminos cu o piele ca de bebeluș.

Loredana este de nerecunoscut fără machiaj
Loredana este de nerecunoscut fără machiaj
Publicat: 11 nov. 2019, 11:56 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă