Lora a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, Ionuț Ghenu: ”Suntem doi oameni cu idei fixe”

Publicat: 17 Jul. 2020, 09:17 Vedete

Lora și Ionuț Ghenu au demonstrat de atâtea ori că dragostea este mai presus de orice. Artista a mărturisit cum a trecut peste momentele grele pe care le-a trăit alături de soțul ei. Cei doi se află departe de casă, în Bali, acolo unde sejurul relaxant pe care trebuiau să îl aibă s-a transformat rapid, din cauza pandemiei de coronavirus, într-o vacanță prelungită de câteva luni.

De aproape cinci luni de zile, Lora și Ionuț Ghenu se află izolați în Bali, Indonezia, după ce aceștia au plecat în vacanță. Chiar la începutul pandemiei de coronavirus, Lora și Ionuț au mers peste hotare pentru a se relaxa, însă vacanța s-a transformat imediat într-un sejur…prelungit! Așa cum a spus recent, urmează să se întoarcă în România în curând.

Totuși, cum se înțeleg cei doi? Ca în orice cuplu, există și momente mai dificile, însă cei doi au reușit să le gestioneze și să se înțeleagă, oricare ar fi fost motivul. Artista și soțul ei au demonstrat că sunt două persoane care se pot înțelege și chiar dacă s-ar supăra unul pe celălalt, pentru că au idei diferite sau sunt în contradictoriu, se împacă imediat.

Lora a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, Ionuț Ghenu

„Au fost și momente grele și tensionate. Suntem doi oameni cu idei fixe și de multe ori am intrat în contradicție unul cu celălalt, dar asta nu înseamnă că e ceva în neregulă cu relația, ba dimpotrivă, cum rezolvi aceste lucuri spune foarte multe despre iubirea dintre doi oameni”, a declarat Lora printr-un Live, la TV, arată Spynews.

Mai mult decât atât, Lora vede în Ionuț o persoană alături de care poate face orice, pentru că oriunde este el, artista se simte ca acasă.

„Am descoperit ca pot să stau cu Ionuț oriunde în lumea asta și să mă simt acasă și că putem să trecem peste orice”, a adăugat Lora.​

Publicat: 17 Jul. 2020, 09:17 Vedete
Pe aceeași temă