Schimbare de look pentru Carmen Grebenișan! Dragostea îi priește fostei concurente de la ”Asia Express”

Publicat: 03 Aug. 2020, 09:53 Vedete

Nu mai e blondina pe care o știam cu toții! Carmen Grebenișan și-a luat inima în dinți și a mers la salonul de înfrumusețare pentru o nouă ”retușare”. Dar de data aceasta… cu siguranță nu nuanța de blond a fost ”vedeta”.

Frumoasa Carmen Grebenișan, cea care a făcut echipă cu prietena ei, Alina Ceușan, în competiția ”Asia Express”, a luat o decizie surprinzătoare în legătură cu noul look. A renunțat la părul blond și s-a vopsit roșcată! Imaginea care a strâns peste 28.000 de aprecieri în doar 16 ore de pe Instagram a primit și numeroase comentarii în legătură cu noul look abordat de Carmen Grebenișan. Se pare că dragostea îi priește tinerei, căci încet, încet au intervenit și schimbări în viața vedetei.

”Gata, nu te mai ia nimeni la autostop… 😂”, ”Ești foarte frumoasă oricum, dar blondă ești spectaculoasă”, ”Ești din desene animate 😍❤️”, ”Îți stă super❤️❤️”, ”Încet încet prinzi curaj cu nuanțarea părului 😍”, sunt o parte din mesajele primite pe rețele de socializare.

View this post on Instagram

Fresh🦊 @getavoineaupground @bogdan_zib using products from @toplineromania

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen) on

Carmen Grebenișan are iubit! Cine e tânărul care i-a furat inima

Fosta concurentă de la ”Asia Express” a fost surprinsă în brațele bărbatului pe care îl iubește. Ea este într-o relație cu un băiat puțin mai mic decât ea, care este farmacist. Acest detaliu l-a făcut public chiar în emisiunea ”Neatza cu Răzvan ți Dani” de pe Antena 1.

”Sunt acasă la prietenul meu. Sunt niște noutăți în viața mea. Fostul meu prieten nu mai există, cel cu care eram împreună la Asia Express. Într-adevăr ne-am despărțit. Acum am un nou prieten. Acesta e momentul care ne poate apropia. Sunt în carantină în București”, a declarat Carmen Grebenișan la sfârșitul lunii martie. ”Iubitul meu este OK. În momentul de față el este un erou. Lucrează la farmacie. E mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a mai spus blondina atunci. Pe rețelele de socializare, Carmen Grebenișan a postat o imagine în care apare în brațele iubitului ei, pe o bancă din oraș. ”Pe străzile din București”, a scris blondina în dreptul fotografiei.

Publicat: 03 Aug. 2020, 09:53 Vedete
Pe aceeași temă