Prima imagine cu iubitul lui Carmen Grebenișan! Cum au fost surprinși cei doi

Publicat: 12 Jun. 2020, 11:25 Vedete

Carmen Grebenișan e cea mai fericită tânără! Fosta concurentă de la ”Asia Express” a fost surprinsă în brațele bărbatului pe care îl iubește.

Blondina, partenera de emisiunea a Alinei Ceușan, este bucuroasă și împlinită acum, de când se află într-o relație cu un tânăr, puțin mai mic decât ea, care este farmacist de profesie. Acest detaliu l-a făcut chiar ea public, în luna martie, la ”Neatza cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1.

”Sunt acasă la prietenul meu. Sunt niște noutăți în viața mea. Fostul meu prieten nu mai există, cel cu care eram împreună la Asia Express. Într-adevăr ne-am despărțit. Acum am un nou prieten. Acesta e momentul care ne poate apropia. Sunt în carantină în București”, a declarat Carmen Grebenișan la sfârșitul lunii martie.

”Iubitul meu este OK. În momentul de față el este un erou. Lucrează la farmacie. E mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a mai spus blondina atunci.

Pe rețelele de socializare, Carmen Grebenișan a postat o imagine în care apare în brațele iubitului ei, pe o bancă din oraș. ”Pe străzile din București”, a scris blondina în dreptul fotografiei.

View this post on Instagram

*pe strazile din Bucuresti* 🎞

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen) on

S-a spus că Florin Ristei și Carmen Grebenișan ar fi format „un cuplu”

Așa cum a spus și Carmen Grebenișan, cei doi nu au format un cuplu, dar pe internet, și pe alocuri în emisiune, s-a speculat faptul că s-ar plăcea unul pe celălalt.

„Mă așteptam să ne schimbe, dar nu să mă pună cu Ristei. Nu ne gândeam că ne pune chiar așa”, a spus Carmen Grebenișan, într-un vlog.

„Știi cu era tare? Să te pună pe tine cu Carmen și pe Alina cu fratele tău”, a spus Speak.

„Căsătoriți amândoi, strica familia”, a comentat Florin Ristei.

„Ce contează că-s căsătoriți. Doar nu făceau nimic”, a mai spus Speak.

„În afară de faze din emisiune în care ne certă și ne împungem. Alea nu au farmec să fie date. Era mai mișto antiteza. Noi ne-ai ciondănit și în ziua în care am fost împreună. Nu a fost totul numai lapte și miere. Însă a fost mult mai mișto să arate doar părțile în care părea că…”, a spus Florin Ristei.

Publicat: 12 Jun. 2020, 11:25 Vedete
Pe aceeași temă