Ce mare i-a crescut burtica! Cum arată Alina Ceușan gravidă în 26 de săptămâni

Publicat: 12 Jun. 2020, 10:11 Vedete

Frumoasa Alina Ceușan trăiește cele mai frumoase momente alături de sufletul ei pereche, Raul Tișa.

E gravidă în 26 de săptămâni și este cea mai bucuroasă persoană! În anul 2019, Alina s-a căsătorit cu Raul, cu bărbatul alături de care se cunoaște de peste 8 ani de zile. După ce a venit din show-ul ”Asia Express”, Alina a dat o veste incredibilă: că este însărcinată cu primul copil! Atunci a mărturisit că a fost un moment extraordinar pentru ea: ”A fost un moment emoționant, dar și puțin confuz pentru mine. Deși a fost cumva o sarcină planificată, am aflat destul de târziu, nu mi-am dat seama că sunt însărcinată. Am conștientizat în același timp că trebuie să las emoțiile și grijile la o parte și că urmează o etapă foarte importantă din viața noastră”.

Aflată în cea de-a 26-a săptămână de sarcină, Alina Ceușan se bucură de această experiență și participă la ședințe foto! Evident, sarcina te schimbă, iar blondina radiază de fericire și este și mai frumoasă!

În data de 5 iunie, Alina Ceușan posta un mesaj pe Facebook: ”Ecografia de 25 de săptămâni. Care e experiența ta cu ultrasunete? Amintirile și sentimentele tale … Simt că bebelușul Tisha devine din ce în ce mai frumos și mai mare cu fiecare nouă ecografie. Iar a vedea copilul îmi face mereu ziua, îmi dă o stare de spirit bună”.

Finesse*

Publicată de Alina Ceuşan pe Vineri, 15 mai 2020

Alina Ceușan, dificultăți în primul trimestru de sarcină

În primul trimestu s-a confruntat cu probleme, lucruri normale pentru orice femeie aflată la prima sarcină.

„Primul trimestru a fost cel mai greu, într-adevăr, atât din punct de vedere al emoțiilor, cât și al faptului că nu am putut să fac sport, nu am putut să beau cafea, am avut anumite intoleranțe, ca să zic așa, și anumite momente de confuzie, vulnerabilitate, lucruri normale pentru orice femeie aflată la prima sarcină”, a spus ea.

Publicat: 12 Jun. 2020, 10:11 Vedete
Pe aceeași temă