Fetiță sau băiețel? Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului

Publicat: 24 Jun. 2020, 15:51 Vedete

Un anunț pe care foarte mulți dintre noi îl așteptam! Frumoasa Alina Ceușan a dezvăluit care este sexul bebelușului.

Anul trecut, Alina Ceușan anunța faptul că este gravidă pentru prima oară, la 8 ani după ce a ales să meargă pe același drum cu Raul Tișa. După ce s-a întors din competiția de la Antena 1, Asia Express, Alina Ceușan a rămas gravidă. Iar un moment l-am așteptat cu toții: ce sex are bebelușul blondinei? Nu vă mai ținem pe jar și vă spune că cei doi vor avea un băiețel!

A dezvăluit sexul bebelușului! Alina Ceușan și Raul Tișa vor avea un băiețel

„Raul, avem un copil, this is real’ (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel.

Cred că având în vedere faptul că vom avea un băiat e foarte important să fie acolo și să poată lua exemplu de la el în toate cele. (…)

Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el. Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm’ la „ești aici’.

Alina Ceușan: ”Mi-aș dori să aibă reperele simple și de bun simț”

Mi-aș dori să aibă reperele simple și de bun simț în primul rând, repere cu care am fost și noi crescuți. Să știe să spună mulțumesc, îmi pare rău, te iubesc, toate la momentul potrivit. Să înțeleagă că oamenii și situațiile vor veni în viața lui cu un rol, că viața e scurtă și trebuie trăită frumos, dar întotdeauna așa cum își dorește el. Să nu privească prea mult în spate și mai ales în stânga și în dreapta, că asta te defocusează de la ceea ce e cu adevărat important pentru tine. Și va ști, sunt sigură, ce e important pentru el. În fiecare moment, o să creștem un bărbat așa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viața-n cale, hotărât să ajungă unde își propune, dar înțelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanță. Așa îl văd”, a  spus Alina Ceușan pentru ELLE.

Publicat: 24 Jun. 2020, 15:51 Vedete
Pe aceeași temă