Ce mare i-a crescut burtica! Alina Ceușan este gravidă în 29 de săptămâni și pozează sexy

Publicat: 03 Jul. 2020, 13:56 Vedete

Alina Ceușan este gravidă în 29 de săptămâni, iar blondina se mândrește cu trupul ei! Partenera de joc a lui Carmen Grebenișan din emisiunea care s-a filmat în Asia adună mii de aprecieri zilnic!

Într-adevăr, e normal ca unele femei să ia în greutate în timpul sarcinii, dar pentru Alina Ceușan, timpul parcă stă în loc! Blondina care a participat la ”Asia Express” este gravidă în 29 săptămâni, iar ea și Raul Tișa așteaptă să devină părinți cu ”normă întreagă” în curând. Ba chiar au început și pregătirile pentru băiețelul care va veni pe lume!

Pe rețelele de socializare, Alina Ceușan nu a renunțat la a se fotografia sexy în lenjerie intimă sau în diferite articole vestimentare. Vedeta a pus chiar ieri o fotografie pe internet care a strâns peste 35.000 de aprecieri și zeci de comentarii.

”Vă doresc viață frumoasă în continuare, iar de acum în colo o să înceapă aventura cu adevărat a vieții. Toate cele bune, ești o femeie super din toate punctele de vedere.🙏😊”, ”Hermosa!! O să fi o mămică superbă în toate aspectele 🙏 Te pup cu drag ❤”, ”O graviduță frumoasă 😘😘😘😘pupici și multă sănătate la toți 3 😘”, ”Sper ca celălalt copil să fie fetiță 💕”, sunt doar o parte din comentariile pe care Alina le-a primit la postarea de pe Instagram.

View this post on Instagram

Almost ready for the rave 🐲 wearin' @atelier.hamza cropped hoodie in neon yellow from our new collection. #29weeks

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on

Alina Ceușan și Raul Tișa așteaptă un băiețel

Alina Ceușan a anunțat spre sfârșitul lunii iunie că ea și Raul Tișa așteaptă un băiețel.

„Raul, avem un copil, this is real’ (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel. Cred că având în vedere faptul că vom avea un băiat e foarte important să fie acolo și să poată lua exemplu de la el în toate cele. (…)

Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el. Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm” la „ești aici”, sunt o parte din declarațiile vedetei pentru revista ELLE.

Publicat: 03 Jul. 2020, 13:56 Vedete
Pe aceeași temă