Alina Ceușan, dificultăți în primul trimestru de sarcină: „A fost cel mai greu”

Publicat: 04 iun. 2020, 10:34 Autor: Elena Vedete

Alina Ceușan va deveni pentru prima oară mamă, peste câteva luni, iar ultima perioadă din viața ei a fost, cu siguranță, cea mai fericită.

În iulie 2019, i-a jurat credință veșnică bărbatului pe care-l iubește deja de opt ani, apoi a avut parte de aventura vieții, la „Asia Express, iar la scurt timp după ce s-a întors a rămas însărcinată!

Alina a mărturisit cum a fost pentru ea momentul în care a aflat că este însărcinată: „A fost un moment emoționant, dar și puțin confuz pentru mine. Deși a fost cumva o sarcină planificată, am aflat destul de târziu, nu mi-am dat seama că sunt însărcinată. Am conștientizat în același timp că trebuie să las emoțiile și grijile la o parte și că urmează o etapă foarte importantă din viața noastră”.

Primul trimestru de sarcină, cel mai greu pentru Alina

În primul trimestu s-a confruntat cu probleme, lucruri normale pentru orice femeie aflată la prima sarcină.

„Primul trimestru a fost cel mai greu, într-adevăr, atât din punct de vedere al emoțiilor, cât și al faptului că nu am putut să fac sport, nu am putut să beau cafea, am avut anumite intoleranțe, ca să zic așa, și anumite momente de confuzie, vulnerabilitate, lucruri normale pentru orice femeie aflată la prima sarcină…„, a mărturisit Alina.

 

Publicat: 04 iun. 2020, 10:34 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă