Vedetă de la Asia Express, gravidă! A ținut totul ascuns până acum

Publicat: 25 Feb. 2020, 08:54 Vedete

O vedetă de la Asia Express Sezonul III este gravidă, iar super-informația a fost ținută ascunsă până acum!

Este vorba despre Alina Ceușan, celebra blondină care a luat numeroase premii în urma muncii sale în mediul online. Pare-se că frumoasa concurentă de pe ”Drumul Comorilor”, care s-a măritat anul trecut, e gravidă în două luni, potrivit Cancan.

Astfel că, blondina care face o echipă de vis cu prietena ei, Carmen Grebenișan, ar purta în pântece un bebeluș. Informația a apărut în spațiul public, după ce reprezentanții ei ar fi avut o discuție de afaceri cu o altă companie pentru un proiect.

”Asta a reieșit din discuția pe care reprezentanții vedetei au avut-o cu un client. E gravidă în două luni. Contractul era pe termen lung, iar ea n-a fost dispusă să semneze, din această cauză”, a declarat o persoană din anturajul vedetei.

Alina Ceușan și Raul Tișa s-au căsătorit la Cluj anul trecut

Alina Ceușan s-a căsătorit! Bloggerița s-a căsătorit cu iubitul ei la Cluj. Vedeta a postat pe contul ei de Instagram imagini de la cununia civilă, aceasta purtând o ținută compusă dintr-un sacou alb, cu o fustă mini și o trenă albă, care a atras toate privirile.

Imediat după ce a postat primele imagini de la ceremonie, doamna Tișa a primit foarte multe mesaje de felicitări din partea influencerilor și vedetelor din România. Alina și Raul sunt împreună de mai bine de 5 ani și plănuiesc de foarte mult timp nunta doar că până atunci nu au găsit niciodată timp să o organizeze.

„Raul este foarte înțelegător știe ce implică meseria de blogger, sunt plecată mult de acasă, călătoresc mult. Mă înțelege din toate punctele de vedere. De multe ori e și el alături de mine, i-am spus și eu asta”, a mărturisit Alina Ceușan, la Antena Stars.

Publicat: 25 Feb. 2020, 08:54 Vedete
Pe aceeași temă