Cine este iubitul lui Carmen Grebenișan, fostă concurentă ”Asia Express”, și cu ce se ocupă tânărul

Publicat: 16 Apr. 2020, 10:19 Vedete

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au fost concurente în show-ul fenomen de pe Antena 1, ”Asia Express”, în cel de-al treilea sezon, ”Drumul Comorilor”, care a avut loc în Filipine și Taiwan.

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan sunt două prietene foarte bune care sunt împlinite pe toate planurile. Dacă recent ați făcut cunoștință cu Raul Tișa, soțul frumoasei Alina, astăzi este timpul să vi-l prezentăm pe iubitul lui Carmen Grebenișan!

Puțini cunosc detaliul că și iubitul lui Carmen ia parte și el lupta împotriva pandemiei, căci este farmacist de profesie. Detaliul a fost făcut cunoscut chiar de Carmen, în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1.

”Sunt acasă la prietenul meu. Sunt niște noutăți în viața mea. Fostul meu prieten nu mai există, cel cu care eram împreună la Asia Express. Într-adevăr ne-am despărțit. Acum am un nou prieten. Acesta e momentul care ne poate apropia. Sunt în carantină în București”, a declarat Carmen Grebenișan la sfârșitul lunii martie.

”Iubitul meu este OK. În momentul de față el este un erou. Lucrează la farmacie. E mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a mai spus blondina, potrivit Viva.

Cine a luat parte la show-ul filmat în Asia: chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Publicat: 16 Apr. 2020, 10:19 Vedete
Pe aceeași temă