Carmen Grebenișan, probleme de sănătate! ”Mi-a căzut o mare parte din păr”

Publicat: 17 iul. 2020, 10:51 Autor: Andreea Voicu Vedete

Carmen Grebenișan, fosta concurentă de la ”Asia Express„, care a făcut show alături de prietena ei, Alina Ceușan, a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are.

Recent, celebra blondină a mărturisit pe rețelele de socializare, printr-un video, că se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Potrivit spuselor sale, Carmen are lipsă de fier în organism și a dorit mai multe investigații medicale. Vedeta le-a oferit detalii urmăritorilor ei.

“Nu știu de ce am avut căderea asta, dar mi-au amorțit mâinile, mi-au amorțit picioarele, mi-erau reci, transpirație, m-am simțit foarte slăbită. Dificultăți de respirație și din câte am înțeles e o lipsă de fier că din cauza asta mi-a și căzut o mare parte din păr”, spunea ea, arată Libertatea.

“Voiam să văd ce am. Vreau să fac analize și nu reușesc să mă programez. M-am enervat și m-am pus să alerg”, a continuat ea.

Carmen Grebenișan are iubit! Cine e tânărul care i-a furat inima

Fosta concurentă de la ”Asia Express” a fost surprinsă în brațele bărbatului pe care îl iubește. Ea este într-o relație cu un băiat puțin mai mic decât ea, care este farmacist. Acest detaliu l-a făcut public chiar în emisiunea ”Neatza cu Răzvan ți Dani” de pe Antena 1.

”Sunt acasă la prietenul meu. Sunt niște noutăți în viața mea. Fostul meu prieten nu mai există, cel cu care eram împreună la Asia Express. Într-adevăr ne-am despărțit. Acum am un nou prieten. Acesta e momentul care ne poate apropia. Sunt în carantină în București”, a declarat Carmen Grebenișan la sfârșitul lunii martie. ”Iubitul meu este OK. În momentul de față el este un erou. Lucrează la farmacie. E mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a mai spus blondina atunci. Pe rețelele de socializare, Carmen Grebenișan a postat o imagine în care apare în brațele iubitului ei, pe o bancă din oraș. ”Pe străzile din București”, a scris blondina în dreptul fotografiei.

View this post on Instagram

Odessa

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen) on

Publicat: 17 iul. 2020, 10:51 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă