Ipostaza în care o vedem rar pe Carmen Grebenișan! Fosta concurentă de la Asia Express, la cratiță! Ce a gătit vedeta

Publicat: 10 Aug. 2020, 11:04 Vedete

Carmen Grebenișan este o tânără respectată în câmpul online, mai ales pentru ce prezintă și contentul pe care îl are pe rețelele de socializare. Dar rareori le-a arătat urmăritorilor săi și ce îi place să mănânce sau să gătească.

Recent, Carmen Grebenișan, fosta concurentă de la ”Asia Express”, a gătit paste cu sos de roșii, ton și măsline. Rareori am surprins-o pe frumoasa vedetă în astfel de momente, iar când gătește, mai că îți plouă în gură!

Astfel că, roșcata Carmen le-a făcut o surpriză foarte frumoasă urmăritorilor ei, după ce a postat câteva imagini cu preparatul făcut de ea în bucătărie. Chiar dacă nu mănâncă de obicei paste, Carmen a avut poftă și…mai bine lăsăm imaginile să vorbească!

„O să gătesc o portie de paste faine, cum nu gătesc aproape niciodată, pentru că nu mănânc aproape niciodată paste. Dar îmi plac pastele cu sos de roșii, cu ton și măsline”, a mărturisit artista la Instastory.

Carmen Grebenișan a gătit paste cu ton, sos de roșii și măsline

Carmen Grebenișan, schimbare radicală de look

Frumoasa Carmen Grebenișan, cea care a făcut echipă cu prietena ei, Alina Ceușan, în competiția ”Asia Express”, de la Antena 1, a luat o decizie surprinzătoare în legătură cu noul look. A renunțat la părul blond și s-a vopsit roșcată! Imaginea care a strâns peste 28.000 de aprecieri în doar 16 ore de pe Instagram a primit și numeroase comentarii în legătură cu noul look abordat de Carmen Grebenișan. Se pare că dragostea îi priește tinerei, căci încet, încet au intervenit și schimbări în viața vedetei.

”Gata, nu te mai ia nimeni la autostop… 😂””Ești foarte frumoasă oricum, dar blondă ești spectaculoasă””Ești din desene animate 😍❤️””Îți stă super❤️❤️””Încet încet prinzi curaj cu nuanțarea părului 😍”, sunt o parte din mesajele primite pe rețele de socializare la imaginile postate.

Publicat: 10 Aug. 2020, 11:04 Vedete
Pe aceeași temă