Carmen Grebenișan, probleme grave de sănătate. Prin ce chinuri trece vedeta: : „Mă durea și când respiram”

Publicat: 08 Aug. 2020, 12:04 Vedete

Carmen Grebenișan a reușit să își îngrijoreze fanii, după ce a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care le-a povestit acestora faptul că de o perioadă lungă se confruntă cu mari probleme de sănătate. 

Este cunoscut faptul că frumoasa roșcată are o relație extrem de frumoasă cu fanii săi. Recent le-a povestit acestora faptul că a fost la medic pentru a-și trata problemele de sănătate cu care se confruntă.

Potrivit spuselor sale, simte dureri groaznice la nivelul spatelui, mai ales dimineața.

„Am fost prima dată la kinetoterapeut, la fizioterapie. De o perioadă mă durea spatele foarte tare și se întâmplă în fiecare dimineață. Lucru pe care nu l-am resimțit acum un an, doi. S-a schimbat salteaua, am învârtit pernele, aerul condiționat, să fie geamul deschis?!”, a spus Carmen Grebenișan la un InstaStory.

Prin ce chinuri trece vedeta

În continuare, Carmen Grebenișan a spus că resimte durerile în partea lombară, mai exact în cea a mușchilor. Zona respectivă este atât de afectată, încât vedeta nu se mai poate mișca uneori și rămâne înțepenită.

„Mă durea atât de tare spatele în zona lombară, dar în zona mușchilor, nu în zona coloanei, încât înțepeneam, nu mă puteam muta de pe o parte pe alta”, a mai spus ea.

Totodată, Carmen a mai explicat și faptul că, în următoarea perioadă urmează să mai facă câteva ședinte. Vedeta își dorește să scape cât mai repede de această problemă, deoarece îi provoca dureri chiar și în momentul în care respiră.

„E dureros la kineto. Mi s-a zis că mușchiul din zona lombară e foarte inflamat și că o să am nevoie de minim 5 ședințe consecutive și apoi întreținere. Mă durea atât de tare și când respiram”, a adăugat roșcata.

Carmen Grebenișan, schimbare radicală de look

Frumoasa Carmen Grebenișan, cea care a făcut echipă cu prietena ei, Alina Ceușan, în competiția ”Asia Express”, a luat o decizie surprinzătoare în legătură cu noul look. A renunțat la părul blond și s-a vopsit roșcată! Imaginea care a strâns peste 28.000 de aprecieri în doar 16 ore de pe Instagram a primit și numeroase comentarii în legătură cu noul look abordat de Carmen Grebenișan. Se pare că dragostea îi priește tinerei, căci încet, încet au intervenit și schimbări în viața vedetei.

”Gata, nu te mai ia nimeni la autostop… 😂”/ ”Ești foarte frumoasă oricum, dar blondă ești spectaculoasă”/ ”Ești din desene animate 😍❤️”/ ”Îți stă super❤️❤️”/ ”Încet încet prinzi curaj cu nuanțarea părului 😍”, sunt o parte din mesajele primite pe rețele de socializare.

Publicat: 08 Aug. 2020, 12:04 Vedete
Pe aceeași temă