Carmen Grebenișan, probleme de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19: „Parcă îmi stă o piatră pe piept, mă arde”

Publicat: 10 nov. 2020, 09:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Carmen Grebenișan a vorbit recent despre problemele de sănătate cu care se confruntă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Vloggerița a dezvăluit faptul că, deși au trecut câteva zile de când a depistat boala, durerile la nivelul pieptului persistă și sunt din ce în ce mai intense.

Frumoasa roșcată a avvut seara trecută o intervenție în emisiunea lui Dan Capatos, acolo unde a vorbit despre cum a descoperit că este infectată cu noul coronavirus. Carmen explică faptul că, în momentul în care ea și iubitul ei s-au infectat, nici nu bănuiau acest lucru, mai ales că totul a început cu o banală durere de cap.

„Când ne-am infectat nu credeam că asta era. Eram confuzi. S-a întâmplat de la un prieten comun, știm cine e. Nu sunt simptome foarte clare, a debutat cu o durere de cap ca la sinuzită, dar nu am avut tuse, doar o oboseală foarte mare. Apoi eu mi-am pierdut gustul și mirosul, pentru care eu regret foarte mult. Am zis că suntem obosiți și ne-am odihnit dar ne-a luat mai rău”, a spus Carmen Grebenișan pentru Xtra Night Show.

„Apoi ne-am testat și când am văzut că suntem amândoi pozitivi ni s-a făcut rău. Ne-am speriat, că auzeam că se agravează. Am avut simptome diferite, el nu și-a pierdut gustul și mirosul, dar a făcut temperatură”, a adăugat roșcata.

Cum s-au infectat cei doi

Carmen Grebenișan a recunoscut că ea și iubitul ei s-au întâlnit cu o persoană deja infectată, iar simptomele și-au făcut apariția la două zile de la contact.

„Simptomele au apărut la două zile de la întâlnirea cu acea persoană infectată. Nu iau medicamente. Ni s-a recomandat să renunțăm la vitamina C în această perioadă de infectare, am luat multă vitamina D. Am lăsat corpul să facă anticorpi. S-a întâmplat afară când m-am infectat, dar fără mască, pentru că am avut o întâlnire, pe proprietate privată”, a continuat ea.

Mai mult decât atât, Carmen explică faptul că se confruntă încă cu dificultăți în respirație, iar durerile sunt din ce în ce mai intense.

„Eu încă resimt o greutate în respirație, pe piept, parcă stă o piatră pe piept, dacă încerc să respir foarte adânc, mă doare, mă arde. Termin marți perioada de 14 zile. Fac test, dar din câte am înțeles există mari șanse să iasă pozitiv în continuare, dar nivelul de contagiozitate e spre 0”, a mai declarat vloggerița.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 10 nov. 2020, 09:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă