Florin Ristei, criticat dur pe internet din cauza unei imagini! ”Frumoasă blasfemie. Mare grijă când îți cari crucea!”

Publicat: 25 May. 2020, 13:49 Vedete

Florin Ristei este unul dintre foștii concurenți de la Asia Express, sezonul 3. După ce emisiunea s-a terminat, foștii concurenți încă mai postează imagini pe social media din timpul competiției.

În această situație se află și Florin Ristei, cel care a luptat cot la cot cu fratele lui în competiția de la Antena 1. Florin a postat pe Instagram o imagine care a devenit imediat subiect de discuție printre urmăritori, și anume un colaj în care apare numele său de familie scris în mai multe feluri, făcând haz de necaz: ”Ristei”, ”RisTREi”, ”TRISTei”, ”Iisus HRISTEI”.

Evident, internauții au comentat imediat colajul cu imagini al lui Florin Ristei, spunând că ar fi o blasfemie.

„Frumoasă blasfemie. Mare grijă când îți cari crucea!”, ”Cu Isus e cam exagerat , numele lui nu este de glumit, nici pronunțat aiurea, nu este de glumit!!! Nimeni nu se poate compara cu el !!!!”, iar alții s-au amuzat pur și simplu de imagine. Totuși, la primul comentariu, Florin a și răspuns: „Ce e aia blasfemie?”, iar apoi discuția a continuat în spațiul virtual. Imaginea a strâns peste 20.000 de aprecieri în 21 de ore.

View this post on Instagram

bună de tot asta :)))) #ristei @asiaexpressromania

A post shared by Florin Ristei (@fristei) on

Frații Ristei în ”scandal” cu Speak, după ce au părăsit ”Asia Express”

În luna aprilie, Frații Ristei au fost eliminați din competiția Asia Express. Cei doi și echipa Abagii au ajuns pe ultimul loc și au fost nevoiți să se ”războiască” între ei în cursa pentru ultima șansă. Însă, ghinionul s-a ținut lanț de frații Ristei, ajungând la Gina Pistol ultimii.

Reacția fanilor emisiunii a fost una vehementă în momentul în care au aflat că frații Ristei și-au încheiat ”misiunea” în emisiunea difuzată de Antena 1. Imediat ce au părăsit show-ul tv, câțiva fani au insinuat faptul că emisiunea ar fi regizată, iar concurenții ar fi egocentriști. Mai mult decât atât, echipa Speak-Ștefania a fost ”atacată” de părerile oamenilor în ideea că nu ar fi fost fairplay față de frații Ristei.

”Cumetre, ai fost mârlan, ai scuipat mâna care ți-a oferit imunitate de atâtea ori. Și ție, și la mârlanii ăia de Fodor și Bontea””Băieții cred că au plătit.. pentru cum s-au purtat în competiție… cam invidioși și răutăcioși… parcă erau sălbatici, nu s-au apropiat de nimeni… a câștigat cine a fost mai bun… este un joc…”, i-au scris internauții nemulțumiți de eliminarea celor doi frați.

Publicat: 25 May. 2020, 13:49 Vedete
Pe aceeași temă