Frații Ristei în ”scandal” cu Speak, după ce au părăsit ”Asia Express”: ”Ai fost mârlan”

Publicat: 04 Apr. 2020, 15:33 Vedete

Frații Ristei în ”scandal” cu Speak! În ediția trecută de la ”Asia Express”, frații Ristei au fost eliminați din competiție și nu au reușit să se califice pentru etapa din Taiwan.

Cei doi și echipa Abagii au ajuns pe ultimul loc și au fost nevoiți să se ”războiască” între ei în cursa pentru ultima șansă. Însă, ghinionul s-a ținut lanț de frații Ristei, ajungând la Gina Pistol ultimii.

Reacția fanilor emisiunii a fost una vehementă în momentul în care au aflat că frații Ristei și-au încheiat ”misiunea” în emisiunea difuzată de Antena 1. Imediat ce au părăsit show-ul tv, câțiva fani au insinuat faptul că emisiunea ar fi regizată, iar concurenții ar fi egocentriști. Mai mult decât atât, echipa Speak-Ștefania a fost ”atacată” de părerile oamenilor în ideea că nu ar fi fost fairplay față de frații Ristei.

”Atmosfera era ca la înmormântare. A noastră!”, a spus Florin Ristei, după ce a aflat că pleacă acasă.

Speak și Ștefania s-au calificat în etapa care va avea loc în Taiwan, iar artistul a postat o imagine pe social media, notând în dreptul ei: ”Ne doare la… suntem deja în Taiwan!”. Fanii au răbufnit.

”Emisiune regizată. Nici nu mă mai uit la emisiunea asta de c…t”, i-a replicat cineva. Speak însă nu i-a rămas dator: ”Monica, eu chiar te rog să nu te mai uiți dacă pe bune crezi că e regie. Noi chiar n-avem nevoie de urmăritori care nu cred în proiect și noi ne plângem”.

”Cumetre, ai fost mârlan, ai scuipat mâna care ți-a oferit imunitate de atâtea ori. Și ție, și la mârlanii ăia de Fodor și Bontea”, ”Băieții cred că au plătit.. pentru cum s-au purtat în competiție… cam invidioși și răutăcioși… parcă erau sălbatici, nu s-au apropiat de nimeni… a câștigat cine a fost mai bun… este un joc…”, i-au scris internauții nemulțumiți de eliminarea celor doi frați.

„Am stat cu sufletul la gură și asta seară, la emisiune, sperând, totuși, că nu plecăm noi acasă. Nu aveți cum să înțelegeți emoțiile pe care le-am trăit. Nu s-a legat nimic în ziua respectivă, și a fost de-ajuns o singură zi proastă care să ne trimită acasă.

Asta e farmecul showului, că e atât de imprevizibil. Așa competitiv cum sunt, nu-mi pare rău că n-am câștigat. Îmi pare rău doar că n-am putut să mă joc până la capăt. Pentru mine Asia Express a fost mai mult decât o emisiune.

A fost cea mai tare experiență de viață de până acum, și unul dintre puținele show-uri tv în care m-am dedicat 100%. Vreau să-i aplaudați și să le mulțumim împreună tuturor echipelor, producției, cameramanilor și reporterilor. Și să nu uit: am cel mai tare frate! Asia Express continuă. Din păcate, fără noi”, a scris Florin Ristei pe contul de socializare, în seara eliminării.

Publicat: 04 Apr. 2020, 15:33 Vedete
Pe aceeași temă