Logodnica lui Pastrama o demoleaza pe Brigitte: „E o femeie de moravuri usoare! S-a vandut ieftin! Este mai batrana decat Biblia!”

Publicat: 28 Mar. 2019, 07:45 News 3

Florin Pastrama a pacalit pe toata lumea cu povestea lui si acum Raluca Podea, fosta logodnica l-a dat de gol si a spus totul despre relatia lor.

Logodnica lui Pastrama o demoleaza pe Brigitte: „E o femeie de moravuri usoare!” Înainte ca Florin Pastramă să intre în emisiunea ”FERMA – un nou început”, acesta era logodit cu Raluca Podea insa de cand este in show nici nu mai vrea sa-si aminteasca de ea.

Pastrama a cerut-o in casatorie pe Raluca Podea, locuiau impreuna si totul parea normal pana cand el a intrat in FERMA si de atunci totul s-a schimbat. Raluca a decis sa-l paraseasca pentru modul in care s-a dat la absolut toate concurentele din FERMA. Cei doi locuiau impreuna in casa cu mama lui Florin Pastrama iar dupa ce au aparut primele imagini din emisiune, Raluca si-a luat lucrurile si s-a mutat.

Din declaratiile ei reiese faptul ca Florin Pastrama nu ar avea nici pe departe statutul financiar cu care se lauda in emisiune si de multe ori nu si-a permis sa-i cumpere iubitei nici macar un trandafir de ziua ei. Raluca Podea o cunostea si pe Brigitte inainte de emisiune, dar acum n-ar mai vrea sa dea ochii cu ea.

„Nu mai sunt cu el. Eram impreuna de 2 ani de zile si locuiam impreuna cu copilul meu, ne comportam ca o familie. El mi-a spus dinainte sa plece ca orice as vedea la televizor sa il astept si sa nu iau eu decizii singura. Am fost ceruta in casatorie de mai multe ori dar fara niciun inel. Nu am stat cu el pentru bani pentru ca in ultimii 2 ani a fost greu din punct de vedere financiar. Am stat cu el in prima faza pentru ca mi-a fost mila de el. L-am prins cu o femeie in varsta, casatorita cu 4 copii, o araboaica. El mereu a alergat dupa femei cu bani”, si-a inceput Raluca povestea in forta la Maruta in emisiune.

Logodnica lui Pastrama o demoleaza pe Brigitte

Fosta logodnica a lui Pastrama a citit si unul dintre sms-urile in care el se vaita ca nu are bani: „Nu stiu ce sa ma fac, mai ales ca e ziua ta, nu am un ban. Ma simt ultimul om, jur. Iarta-ma iubirea mea ca nu pot sa-ti ofer acum macar strictul necesar. Iti jur ca o sa fac totul pentru familia noastra. Ma simt prost viata mea, iarta-ma. Accept tot ce vrea sufletul tau, nu vreau sa te pierd pentru nimic in lume.”

Si ca orice femeie inselata Raluca Podea a atacat-o frontal si pe cea care i-a furat iubitul: „Brigitte nu e femeie. Este clar ca e mai mult decat o relatie. Eu am vorbit cu ea pe Facetime de pe telefonul lui si ea il „certa” pe el: „Apreciaza mai mult ce ai acasa. Mai Raluca sa stii ca eu tot timpul ii reprosez lucrul asta”. Bine ca m-a scapat de el. Daca as vedea-o acum i-as spune ca e o femeie cu moravuri usoare si ca s-a vandut ieftin si ca e o nebuna, e bipolara. Nu ai cum tu ca femeie sa te duci sa te talvalesti cum apuci, macar mai astepti si tu putin. Sunt doi limitati. Brigitte e mai mare decat el, e mai batrana si decat Biblia.”

„L-am trecut in telefon „obsedatul” de cand am vazut primele imagini in care se dadea la toate fetele. Am stat 2 ani de zile langa un om si eu am coborat, eu eram la un nivel si m-am coborat la nivelul lui. Am zis sa stau alaturi de el, poate are suflet bun, poate e un copil, poate doar se poarta asa. Nu trebuie sa iei neaparat un barbat cu bani ca sa poti sa construiesti ceva. Copilul meu are 11 ani si se atasase de el foarte mult. Copilul a vazut ce a facut el la televizor. Mama mea este socata, ea imi spunea tot timpul ca el nu e genul de om pe care sa te poti baza.” si-a mai continuat ea povestea

Publicat: 28 Mar. 2019, 07:45 News 3
Pe aceeași temă