Lidia Buble a dezvaluit numele ales pentru copilul ei. A luat prin surprindere pe toata lumea

Publicat: 19 oct. 2019, 13:54 Autor: Simona Vedete
Lidia Buble a dezvaluit numele ales pentru copilul ei. A luat prin surprindere pe toata lumea

Vedeta a spus, de multe ori, ca isi doreste o familie numeroasa, iar lucrurile sunt pe cale sa devina realitate.

Lidia Buble a dezvaluit numele ales pentru copilul ei. Fiindca a crescut inconjurata de multi frati, vrea acelasi lucru si pentru ea si Razvan Simion.

Cei doi traiesc de ceva vreme o frumoasa poveste de iubire, care a avut multe piedici din partea celor care nu le dadeau multe sanse, acuzandu-i ca n-au inceput relatia cum trebuie.

Lidia Buble a dezvaluit numele ales pentru copilul ei

Lidia Buble, sexy la plaja! Cum arata in costum de baie

Insa si-au vazut de viata si sunt mai uniti ca niciodata. Lidia a recunoscut ca vrea sa devina mama cat mai curand, pentru a avea rapid familia numeroasa la care viseaza.

Are deja si un nume pregatit pentru prima sa fetita, si anume Hadasa. Nu este un nume popular, insa are o insemnatate aparte pentru artista.

„Când vine vorba despre copii, sunt disperată. Nu-mi doresc nici un copil, nici doi, nici trei, nici zece…mai mulți. Aș vrea să să-i pun unei fetițe numele mamei mele, Rahela. Una dintre cumnatele mele mi-a luat-o înainte și mi-a spus numele Hadasa, care îmi place mult. Deci ăsta ar fi numele.” a spus Lidia Buble pe social media, potrivit playtech.ro.

Intr-o anumita perioada s-a luptat cu depresia, insa acum este ok si din ce in ce mai dornica sa devina mama pentru prima oara.

„Am avut un soi de depresie la începutul carierei. Când am devenit persoană publică am aflat că am nasul mare. Eu până atunci n-am ştiut, că nimeni nu îmi spunea. Eu nu aveam nicio frustrare, dar nu exista emisiune la care să merg sau poză pe care să o postez unde să nu mi se spună de nas.

La un moment dat mi-a zis cineva şi pe stradă “Năsoaso, tu nu vezi cum arăţi? Ce urâtă eşti! Chiar nu-ţi permiţi să-ţi faci o operaţie? Pur şi simplu nu mai puteam cu răutatea. Mă uitam în oglindă şi mă simţeam foarte prost.

Mă întrebam dacă sunt chiar atât de urâtă. Eu sunt un om credincios şi îmi plac lucrurile naturale aşa că nici nu s-a pus problema să mă operez”.

Publicat: 19 oct. 2019, 13:54 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă