Lavinia Pîrva, dezvăluiri despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. De ce au ales cei doi să se căsătorească în Bulgaria

Publicat: 24 Feb. 2021, 14:39 Vedete

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de aproape 8 ani, iar în 2017, cei doi s-au căsătorit în mare secret în Bulgaria. Recent, celebra artistă a dezvăluit și motivul pentru care au luat această decizie.

Au trecut aproape 4 ani de când Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. și-au unit destinele. Cântăreața a mărturisit în cadrul unui interviu de ce a ales să facă pasul cel mare în Bulgaria.

Mai mult decît atât, bruneta a dat detalii nemaiștiute despre marele eveniment.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în Bulgaria

”Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. Sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a explicat Lavinia Pîrva.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, declara și Ștefan Bănică Jr., în cadrul unei emisiuni „Dincolo de aparenţe”.

Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația dintre Lavinia Pîrva și cei trei copii ai săi

Ștefan Bănică Jr. a vorbit în cadrul unui interviu mai vechi, despre viața de familie și cum pandemia a apropiat familia și mai mult, petrecând mai mult timp împreună. Dacă pentru unele persoane, pandemia a însemnat haos și o ”ruptură” din punct de vedere social, iată că pentru celebrul artist a însemnat un timp petrecut alături de cei dragi.

„Pandemia mi-a ‘dăruit’ timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a spus Ștefan Bănică Jr. pentru VIVA.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 24 Feb. 2021, 14:39 Vedete
Pe aceeași temă