Cum i s-a schimbat viața Laviniei Pîrva, după ce a devenit mamă: „Niciodată nu am fost mai obosită!”

Publicat: 25 ian. 2021, 10:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Lavinia Pîrva se poate considera o femeie împlinită! Are o cariera de succes, un soț iubitor și o minunăție de copil care i-a schimbat complet viața. Bruneta a făcut declarații sincere despre bucuriile, dar și greutățile pe care rolul de mămică i le-a adus în ultimul an.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. a fost invitată recent în emisiunea Star Matinal de la Antena Stars, acolo unde a povestit despre cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

Lavinia Pîrva recunoaște că are parte de ajutor în creșterea și educația celui mic și din partea mamei sale, însă cu toate acestea rolul de mamă o extenuează uneori pentru că se implică foarte mult în activitățile celui mic.

Pe lângă acest lucru, bruneta se ocupă și de cariera sa și încearcă să le împace pe amândouă.

„Eu trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt extrem de fericită și am spus așa, niciodată nu am fost mai obosită, dar nici atât de fericită. Eu cumva mă așteptam să fiu așa ca mamă. Vreau să fiu prietenă cu fiul meu. Vreau să nu pierd nimic din toată evoluția lui. O am și pe mama care mă ajută. Sunt foarte fericită”, a spus Lavinia Pîrva la Star Matinal, potrivit viva.ro

Lavinia Pîrva, despre operațiile estetice

Lavinia Pîrva a fost întotdeauna sinceră cu fanii săi și nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la unele îmbunătățiri atunci când a fost cazul.

Astfel, frumoasa cântăreață le-a dezvăluit recent admiratorilor de pe rețelele de socializare că tocmai și-a făcut o intervenție la nivelul feței. Așa cum descrie chiar ea, este vorba despre o corectare a unei asimetrii a buzelor.

„Mulțumesc echipei de profesioniști pentru aspectul tenului și pentru faptul că au reșit să realizeze corectarea unei asimetrii a buzelor care mereu m-a deranjat!”a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

Anunțul artistei vine după ce, în urmă cu scurt timp, Lavinia Pîrva a recunoscut că și-a mărit bustul și și-a pus silicoane: „El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”scria artista pe Instagram la acea vreme.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 ian. 2021, 10:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă