Lavinia Pîrva, mesaj emoţionant pentru Ștefan Bănică jr, de ziua lui: „Eu sunt cea care în fiecare zi primește cel mai frumos cadou”

Publicat: 18 oct. 2023, 16:49 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ștefan Bănică jr. își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Celebrul cântăreţ împlinește vârsta de 56 de ani. Soţia acestuia, Lavinia Pîrva, l-a surprins cu un mesaj emoţionant. Bruneta a publicat şi câteva imagini pe reţelele de socializare alături de partenerul său. 

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică jr. trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani, iar în 2017 au decis să îşi unească destinele. Artiştii sunt destul de discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor sentimentală, însă, cu ocazia zilei de naştere a soţului său, bruneta i-a transmis în mediul online un mesaj emoţionant.

Ştefan Bănică jr. împlineşte 56 de ani!

Lavinia Pîrva a publicat două imagini cu partenerul de viață pe pagina sa de Instagram. Se pare că cei doi au plecat într-o vacanţă, departe de agitaţia din Capitală. Fanii şi-au dat seama după peisajul tropical din fotografii că vedetele au ales o destinaţie în care se bucură de o vreme frumoasă.

Fotografiile au fost însoțite de un scurt mesaj din partea soției sale. Bruneta a dezvăluit cât este de fericită alături de tatăl copilului său.

„Chiar dacă astăzi este aniversarea ta, eu sunt cea care în fiecare zi primește cel mai frumos cadou: iubirea, caldura și prietenia ta. La Mulți ani! Te iubesc!”, este mesajul publicat de artistă pe reţelele de socializare.

Lavinia Pîrva, mesaj emoţionant pentru Ștefan Bănică jr, de ziua lui

Ce spune Lavinia Pîrva despre relaţia cu Ştefan Bănică

Deși își țin căsnicia departe de ochii curioșilor, Lavinia Pîrva a dezvăluit în cadrul unui interviu recent care este secretul unui mariaj fericit.

Potrivit spuselor ei, relația lor a rezistat atât de mult timp pentru că, în ciuda programul lor încărcat, reușesc să mențină vie flacăra pasiunii aprinsă cu ajutorul vacanțelor.

„Indiferent de cât suntem de ocupați, mereu ne facem vara și timp pentru vacanțe. Am fost deja plecați, vor mai urma și altele”, a declarat Lavinia Pîrva în cadrul unui interviu pentru cancan.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 oct. 2023, 16:49 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă