Lavinia Pârva s-a transformat total de când a născut. Cum se descurcă artista în rolul de mamă

Publicat: 15 Oct. 2020, 14:36 Vedete

Viața Laviniei Pârva s-a schimbat radical de când micuțul Alexandru a venit pe lume. A renunțat pentru moment la cariera sa muzicală, iar acum își dedică tot timpul crșterii băiețelului său. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a făcut și primele declarații despre cum se descurcă cu noul său program.

Lavinia Pârva a fost mereu discretă atunci când a venit vorba despre familia ei. Recent însă, a acceptat invitația unei emisiuni de televiziune, acolo unde a făcut dezvăluiri despre cum viața sa s-a schimbat și cât de multă fericire îi aduce fiul ei.

Totodată, artista recunoaște că mama sa a fost și este un real ajutor în creșterea micuțului Alexandru, mai ales de când a luat decizia de a-și deschide un magazin de haine.

”Este genul de copil bombă cu ceas. O am pe mama alături. (…) În mare parte, de când s-a născut Alexandru, este alături de mine. Am timp să lucrez. Dar da, în mare parte stau cu el. Nu vreau să pierd nimic. Multe lucruri le fac de acasă. (…) Sunt într-o perioadă foarte frumoasă. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Este altceva. Doarme noaptea, da. Ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru cumva în lumea lui și mă simt extraordinar de bine.

Mă inspiră foarte mult Alexandru. Am făcut acest nou proiect pentru că, după cum bine știți, în timpul sarcinii eu am luat foarte multe kg. De ce mă temeam, da. A venit pandemia, nu am ieșit din casă, nu mi-am schimbat garderoba”, a povestit Lavinia Pârva la Vorbește lumea.

”Îi place să cânte cu tati la pian”

Mai mult decât atât, micuțul Alexandru pare că deja îi calcă pe urme tatălui său. Lavinia Pârva a povestit că fiul ei are o ureche muzicală foarte bună, iar cel mai mult îi place să cânte alături de celebrul său tată la pian.

”De dormit doarme, de mâncat mănâncă, uneori mai face și mofturi. E mofturos, da. Îi place foarte mult să se joace cu aspiratorul, să dea cu mătura. Are o ureche muzicală foarte bună. E și normal pentru că a ascultat muzică de când era în burtică. Îi place să cânte cu tati la pian și îi place chitara. Este un copil foarte vesel. Este îndrăgostit (n.r. – Ștefan Bănică Jr de fiul lui). Pandemia asta cumva ne-a ajutat pentru că am stat foarte mult împreună alături de el. Între ei doi este o legătură foarte puternică”, a mai adăugat artista.

Publicat: 15 Oct. 2020, 14:36 Vedete
Pe aceeași temă