VIDEO Elvis Presley de România, sexy și la 50 de ani! Cum arăta Ștefan Bănică Jr. când era idolul adolescenților!

Publicat: 05 Oct. 2020, 13:19 Vedete

Ștefan Bănică Junior a devenit rapid idolul adolescenților după interpretarea rolului „Mihai” din celebrul film Liceenii. Brunet, cu o alură de star rock, Ștefan Bănică a fost alintat Elvis Presley de România, iar faptul că tatăl său era nimeni altul decât celebrul actor Ștefan Bănică, i-a adus tânărului actor, rapid celebritatea. 

„În 1985 am intrat la Institutul de Teatru şi am plecat în armată la Craiova. Toţi studenţii la actorie au dat probe pentru rolul Mihai, dar lui Corjos nu i-a placut niciun candidat. Am fost scos din armată pentru a da probe pentru film”, povestea Ştefan Bănică Jr., în trecut, despre obținerea rolului care i-a adus celebritatea. Anii au trecut, dar Ștefan Bănică Jr. s-a menținut în topul preferințelor publicului, artistul având fani devotați, care umplu până la refuz sălile de concerte.

Ciao vă prezintă o serie de imagini de colecție cu Ștefan Bănică Jr. celebrul actor tranformându-se dintr/un tânăr timid, într-un bărbat sexy și sigur pe el.

Care este cel mai mare regret al lui Ştefan Bănică Jr

Ştefan Bănică Jr. a dezvăluit amănunte durereoase despre un episod din viaţa lui care l-a marcat. Artistul şi-a amintit de ultima aniversare a tatălui său, pe care au petrecut-o la un concert al lui, organizat la Sala Palatului.

„El era în sală, în primul rând, îmbrăcat la costum, elegant, ca de obicei, şi stătea. Îţi dai seama că acum 21 de ani mai erau nişte fete care mai ţipau pe acolo, lumea dansa, era…rock ‘n’ roll… Şi el stătea şi se uita în spate şi făcea: «Staţi jos, mă! Staţi jos! Tăticule, vezi că te-a pupat aia, ai ruj pe faţă! Ăla cu basul, mai încet!» El dirija, de acolo, n-avea nicio treabă…”, şi-a amintit, cu tristețe, Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. a mărturisit că regretă faptul că nu i-a urat în fața tuturor „la mulți ani” regretatului său tată, pentru că atunci a fost ultima dată când a avut ocazia să facă acest lucru.

„Singura chestie de care îmi pare rău…Atunci era chiar 11 noiembrie 1994, era ziua lui. Iar eu…Nu m-am gândit…Ar fi trebuit să îi spun «La mulţi ani!» (…) Este un lucru pentru care îmi pare rău, pentru că după aceea nu am mai apucat după aia”, a mărturist Ştefan Bănică Jr.

 

Sursa foto: Facebook Ștefan Bănică Jr.

 

 

Publicat: 05 Oct. 2020, 13:19 Vedete
Pe aceeași temă