Lady Gaga s-a logodit! Iubitul ei este cu 17 ani mai in varsta decat ea

Publicat: 17 oct. 2018, 11:05 Autor: Simona Vedete

Vesti bune de la Hollywood! Lady Gaga a intrat in randul vedetelor care si-au luat angajament pentru casatorie si s-a logodit cu iubitul ei, Christian Carino.

Lagy Gaga, in varsta de 32 de ani, are de gand sa-si uneasca destinul cu iubitul ei, chair daca intre acestia este o diferenta destul de mare de varsta, acesta avand 49 de ani.

Artista a confirmat logodna in cadrul unui eveniment, numit „Women In Hollywood Awards”, gazduit de revista Elle, in Beverly Hills. Lady Gaga este intr-o relatie cu Chiristian de mai bine de 1 an, insa a fost vazuta cu un urias inel cu diamant pe deget de cateva luni.

In timpul discursului din cadrul acestui eveniment, in care a fost onorata, aceasta i-a multumit „logodnicului ei Christian”, care se afla in public.

Lady Gaga s-a logodit! Iubitul ei este cu 17 ani mai in varsta decat ea

Iubitul ei este cu 17 ani mai in varsta decat ea

Lady Gaga s-a logodit! Iubitul ei este cu 17 ani mai in varsta decat ea

A fost un discurs greu pentru Lady Gaga. A fost introdusa pe scena de Jennifer Lopez si a fost emotionata pe toata durata discursului, avand lacrimi in ochi.

I-a multumit lui Jennifer pentur introducerea frumoasa: „Nu stiu ce sa zic chiar acum..Sincer, am incercat sa invat discursul pe de rost pentru ca este atat de frumos, insa tu mi-ai dat speranta, iti multumesc Jennifer pentru frumoasa ta introducere, esti o inspiratie pentru atatia oameni”.

Aceasta a explicat de ce a optat pentru un costum in locul unei rochii de gala. A vrut sa faca o „declaratie” pentru diversitate. Inaintea evenimentului a probat mai multe rochii, insa a decis pe ultima suta de metri sa aleaga un costum format din doua piese.

Lady Gaga considera ca femeia nu reprezinta doar o unealta manevrata de multi pentru a fi intoarsa una impotriva celeilalte, pentru placerea publicului.

Publicat: 17 oct. 2018, 11:05 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×