La pas prin Dubai cu Raluca Zenga. Am vorbit despre viața ei aici, despre copii, despre Walter!

Publicat: 04 Feb. 2019, 14:55 Vedete

Raluca Zenga ne-a primit în locul în care stă de 8 ani deja, în Dubai, alaturi de sotul ei, Walter Zenga, si cei doi copii adorabili.

La pas prin Dubai cu Raluca Zenga.  Cu Walter Zenga, care momentan antrenează în Veneția, se văd cam o dată pe lună. „Ne-am obișnuit să stăm departe unul de celălalt. Pentru copii stabilitatea este cea mai importantă, de aceea am decis ca noi să rămânem în Dubai. Ne și place foarte mult orașul, plus că meseria lui Walter este foarte capricioasă, nu pot să mut copiii de colo colo.”, explică mămica Raluca Zenga.

Locuiește pe plajă, stă la maxim 20 de minute distanță de cel mai tare mall din lume, Dubai Mall, și la mai puțin de 30 de minute de cea mai mare clădire din lume, Burj Khalifa.

La pas prin Dubai cu Raluca Zenga, in 2019

„După ce îi pregătesc pe cei mici pentru școală, îmi place să petrec câteva ore pe plajă sau la sală. Dacă merg la plajă, îmi iau laptopul cu mine și scriu fie pe blog, fie pentru revistele din România cu care colaborez!”, ne declară Raluca Zenga.

Ora prânzului o prinde întotdeauna alături de cei mici. „După ce îi iau de la școală, facem diverse activități împreună sau merg ei la activitățile extrașcoalare pe care le au. Weekendurile sunt, de departe, ale noastre. Mergem în Dubai Parks & Resorts și avem de unde alege. Fie că intrăm la Legoland, fie că alegem Motiongate, cu siguranță nu ne plictisim!”, continuă povestea soția lui Walter Zenga.

Raluca Zenga, mamă, soție, dar și o femeie foarte frumoasă

Plaja, soarele și… mâncarea. „Îmi place foarte mult mâncarea arăbească. Obișnuiesc ă ies cu prietenele la restaurant seara. Sigur, în acești 8 ani de Dubai, am învățat să gătesc mâncare tradițional arăbească. Îmi iau condimente din Deira Souk și mă apuc de treabă”, povestește blondina.

Atfel, felul wow în care arată Raluca Zenga este și rezultatul unui stil de viață echilibrat și activ. „Fac sport și am grijă la ce mănânc. Nu mai am metabolismul de la 20 de ani, așa că am decis să reduc cumva porțiile de mâncare și fac exerciții specifice pentru fiecare grupă de mușchi!”, conchide Raluca Zenga.

De asemenea, atunci când se vrea turist în Dubai, Raluca Zenga are destinații clare: Dubai Frame, Dubai Marina sau fabulosul safari în deșert.

Publicat: 04 Feb. 2019, 14:55 Vedete
Pe aceeași temă